mandag den 28. september 2015

Patienter med diabetisk nefropati kan for at slippe af nyretransplantation


Patienter med diabetisk nefropati kan for at slippe af nyretransplantation

Patienter med diabetisk nefropati kan for at slippe af nyretransplantation

Diabetisk nefropati er defineret traditionelle diagnostik (dette er en sekundær nefropati). Ifølge den traditionelle opfattelse, det er rigtigt. Det er et mikrokarrør komplikationer af diabetes, diabetisk SPECIAL betød glomerulosklerose, en glomerulær læsion med skade på blodkar. I overensstemmelse med den mest progressive og frem cytologiske diagnose af denne sygdom kaldet diabetisk glomerulære basalmembran. I klinisk praksis. Satsen for overlevelse i nyretransplantation højere end i dialyse. I virkeligheden, i tillæg til dialyse og nyretransplantation, patienter med diabetisk nefropati, der er andre muligheder for behandling af deres sygdom, dvs. "fire plus en" terapi.

Denne terapi er en effektiv metode til behandling af kronisk renal. Terapi indeholder en flaske McConnon, oral medicin, eksternt program samt et fodbad.

1. McConnon. Indtager, to gange dagligt, 40 ml hver gang, om morgenen og om aftenen at tage medicinen på tom mave. Standard: standard. Type blandingen: en slags blanding.

2. Princippet om fodbad med kinesisk medicin er det, der gør brug fodbad vand kinesisk medicin, hvor elementer af effektiv bistand under det varme vand trænge ind i huden og er i Sovana kapillærer i benene, og vil indgå i ordningen med blodcirkulationen, og opnå effekten af ​​at forbedre forfatningen , helbrede sygdommen, kontrol af kroppen.

3. kinesisk medicin er en skat af kinesisk kultur og millennium-udviklingsmålene, det gradvist forbedret. Kinesisk medicin kendt for manglen på bivirkninger og helbredelse af sygdommen i sig selv.

4. En varm komprimere terapi. De vigtigste funktioner er at rense giftige sygdomsfremkaldende faktorer i nyren under anvendelse af en varm komprimere. Varm komprimere på et bilateralt Shenshu punkter kan arrangere toksiner og returnerer originalen qi, og anvender dem til akupunkter Shenshu (BL23) eksternt.

Vi har en masse af lignende patienter på hospitalet, der modtog vores behandling, er tilstanden forbedret nu. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213