torsdag den 17. september 2015

Hvad skal være opmærksom på behandling af polycystisk nyresygdom


Hvad skal være opmærksom på behandling af polycystisk nyresygdom

Hvad skal være opmærksom på behandling af polycystisk nyresygdom

For polycystisk nyresygdom patienter og deres cyster vil gradvist vokse, så deprimerede nyrepatienter at ødelægge funktionen af ​​nyrerne, ved udgangen, vil patienter træder nyresvigt.

Men polycystisk nyresygdom er en genetisk sygdom, så det kan ikke helbredes. mens cyster patient udvikler sig langsomt, symptomer normalt vises i midaldrende periode, normalt efter ti års udvikling, før den kan træde nyresvigt. Således i denne proces, hvis modtager en effektiv behandling kan bremse udviklingen af ​​sygdommen hos patienter, og for at beskytte patientens helbred. i løbet af behandlingen, er der nogle aspekter, som kræver opmærksomhed.

1. Blodtryk kontrol:

God kontrol af blodtrykket er meget vigtigt for patienter med polycystisk nyresygdom på grund af nyresygdom patienter polycystisk, kan der være et symptom på hypertension i den tidlige fase. og højt blodtryk kan tydeligt accelereret tempoet i væksten af ​​renale cyster, drej reducere den tid, patienterne ind nyresvigt.

2. undgå infektion:

Infektionen er meget almindelige og meget indlysende grunde, som kan forværre patientens tilstand.

Således bør for patienter med polycystisk nyresygdom tages for at undgå infektioner i deres dagligdag, både i det kolde vejr, for at undgå kulden.

3. Undgå nefrotoksisk medicin:

Nefrotoksiske lægemidler forværre nyreskader hos patienter polycystisk nyre dermed i behandlingsprocessen opmærksom på, at anvendelsen af ​​visse lægemidler, hvilket kan føre til nyreskader, såsom antibiotika og andre kemoterapeutiske midler, non-steroide anti-inflammatoriske analgetika, anæstetika, diverse angiografisk middel.

4. kinesisk medicin for at reducere nyre cyste

For patienter med polycystisk nyresygdom, kinesisk medicin anvendes til at skrumpe nyrecyster er et godt valg. polycystisk nyresygdom, de fleste patienter nu også bruge vestlige medicin tilgang, men vestlig medicin til behandling af polycystisk nyresygdom er ikke et godt valg. fordi for at afhjælpe skader på nyre cyster, vestlige medicin er på vej gennem kirurgi at skrumpe cyster. Denne behandling har ikke blot en masse skader på kroppen, og vil snart have et tilbagefald.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213