lørdag den 19. september 2015

Grundlæggende viden om nyre cyste


Grundlæggende viden om nyre cyste

Grundlæggende viden om nyre cyste

En cyste er en samling af nyre cyster fra små til store i en enkelt nyre eller begge nyrer. De optræder ofte i kontrollen af ​​en anden sygdom. Omkring 30% af befolkningen 70 år og ældre, at de har en eller flere cyster. Normalt, når udløses symptomer og fysiske tegn på nyrecyste ændringer, kan patienter vælge behandlingstiden.

Prognose

Generelt betyder nyre cyste ikke skade den menneskelige krop, medmindre de gav patienterne en masse sorg, når cyster er vokset meget store mængder, og undertrykte kroppens organer og nerver. Normalt, lægen tager en vent og se holdning.

Simple nyre cyste udvikler sig langsomt, og prognosen er gunstigt. Ingen klare symptomer, at folk ikke skal tage medicin eller kirurgi. Denne sygdom kan ikke være nogen effekt på dagligdagen af ​​patienten. De har netop B-ultralyd i hvert år eller seks måneder.

Det skal acceptere betingelserne for behandling omfatter:

1 Smerter i ryggen eller maven eller ånden i ekstrem stress

2, har børsten diameter større end 4 cm, eller størrelsen af ​​cyste nylig steget markant

3, børste hæmme andre organer, eller symptomer såsom hydronefrose, galdeblæren sekundær blødning, infektion, pauser osv

4 Mistænkt kræft

Giv agt

I øjeblikket har ingen metode hærdet. Men der er også nogle metoder til at forhindre yderligere skade på nyrerne på grund af de cyste stiger. Således bremse eller forhindre uræmi.

1, undgå træthed. Har balancere arbejde eller andre dele af livet, for at undgå forringelse af sygdom på grund af overbelastet.

2, for at forhindre forkølelse og influenza. forkølelse og influenza, forkølelse meget ofte, måske forårsage mere alvorlige skader på nyrerne, og så accelererer udviklingen af ​​nyresygdom. Derfor bør patienterne være forebyggende for forkølelse og influenza, og modtager behandling.

3, håndtering af forhøjet blodtryk. Forhøjet blodtryk kan skade nyrer hastigheder. Samtidig kan det føre cerebrovaskulære sygdomme og andre alvorlige komplikationer.

4 Tag forholdsregler sår. Løft ikke tunge ting. Undgå aktiviteter, der kan være stigninger abdominale tryk, såsom et twist taljen, Tie for stramt, osv Undgå pludselige fysisk anstrengelse forårsage alvorlig cyste.

5 Styring komplikationer, såsom brud af cyste, blødning, infektion, nyresten osv

Hvis du ønsker at vide viden om renale cyster, eller find et tilbud om behandling, du kan kommunikere med os, efterlade en besked eller sende e asya.yue@mail.ru, giver vi dig et svar inden for 24 timer.