søndag den 27. september 2015

Hvornår gør dialyse er den mest hensigtsmæssige?


Hvornår gør dialyse er den mest hensigtsmæssige?

Hvornår gør dialyse er den mest hensigtsmæssige?

Når dialysepatienter med uræmi mest hensigtsmæssige? Faktisk skal uræmi dialysepatienter beslutte, om dialyse bør være i overensstemmelse med deres egen situation, patienter har symptomer på dialyse bør gøres? Hvilke kontraindikationer er der? Denne artikel vil gøre en detaljeret forklaring af hvad de skal gøre, når dialyse.

Indikationer af dialyse:

1. Når urea nitrogen uræmiske patienter end 20 mg / dl eller kreatinin 400, under normale omstændigheder, kan patienten modtage kronisk dialyse pleje.

2. Patienter med uræmi

Præparatet har været i stand til at styre hyperkaliæmi, forhøjet blodtryk, til at korrigere elektrolytubalance, og at patienten ikke vises ingen urin, oliguri eller svær hævelse, så er forekomsten af ​​kardiovaskulære sygdomme har gastrointestinal blødning, neuropati og andre komplikationer Patienterne skal være rettidig behandling af dialyse.

kontraindikation dialyse:

Typisk, dialyse, er der ingen kontraindikationer, men det betyder ikke, at alle patienter kan modtage dialysebehandling. Der er også nogle grupper er ikke egnet til dialyse, såsom:

1. Mere end 70 år eller mindre end 4 år, patienter vælger peritonealdialyse er mere egnet.

2. uræmiske patienter ondartet sygdom, aldersrelateret neuropati, hjerte-kar-sygdom, leversygdom, er ikke egnet til dialyse.

3. uræmiske patienter, der lider af massiv blødning ikke er egnet til dialyse.

4. nøddeagtig patienter Ikke egnet dialyse.

Vi håber, at denne information vil være i stand til at hjælpe alle. Også værd at nævne, mens dialyse kan hjælpe forlænge levetiden af ​​patienter slippe af med smerten, men det kan ikke gendanne nyrefunktionen, uræmi patienter ønsker at leve et sundt langsigtet behov for behandling af nyre- og forbedret nyrefunktion.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213