mandag den 21. september 2015

Kost reparation af nyrefunktionen


Kost reparation af nyrefunktionen

Kost reparation af nyrefunktionen

Ved starten af ​​nyresygdom har ofte ingen symptomer, så du vil blive overrasket dig selv lider nedsat nyrefunktion.

Mange mennesker, der lider af kronisk nyresygdom, men de fleste af dem ikke ved, at nyreskader ikke kan repareres, dog kan kost af situationen for deres eget design hjælpe dig til at forhindre nyresvigt, koordinere behandlingen.

Årsag / funktion

Nyre er en af ​​de vigtigste dele af kroppen, en lille organ i bughulen hos et menneske. Det filtrerer affald og udleder affaldet gennem urinen, blod og renser kroppen, det bestemmer antallet af toksiner i kroppen vil være.

Men på grund af forskellige årsager, nyrerne kan ikke fungere korrekt. under normale omstændigheder kan andre problemer i kroppen forårsage nyresygdom, som omfatter type 2-diabetes, hjerte-kar-sygdomme, forhøjet blodtryk. Hvis human nyre faldt affald vil fortsat være i blodet. Diabetes og forhøjet blodtryk kan føre til nyreskader, hvilket resulterer i kronisk nyresygdom.

Principper for kost

For at sikre sundheden for dine nyrer, undgå unødigt pres på nyrerne, et vanskeligt kursus, du har brug for en kost lavt proteinindhold

på grund af for meget protein kan resultere i øget spild af blod.

protein

Lægen, der er baseret på dine specifikke testresultater og tilbyde det niveau af renal protein indtag af kroppen. men generelt patienter spise mindre protein end før. bør bruges til at ændre kulhydrat protein kost, fordi kulhydrat er lettere at fordøje, vil det ikke føre til øget pres på nyrerne.

salt

Du bør også undgå skjulte kilder til salt i kosten. spiser for meget salt kan føre til forhøjet blodtryk, vil din læge fortælle dig, hvor meget salt til at spise, men det generelle princip er at vælge lav-salt fødevarer. Desuden bør de undgå at spise kød med salt, såsom bacon og skinke.

Her er nogle af vores forslag, hvis du ønsker at vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779