tirsdag den 22. september 2015

Hvordan til at behandle den 5. etape af diabetisk nefropati?


Hvordan til at behandle den 5. etape af diabetisk nefropati

Hvordan til at behandle den 5. etape af diabetisk nefropati?

Diabetisk nefropati er en stor diabetisk mikrovaskulær, også er en meget alvorlig nyresygdom er den førende dødsårsag i diabetes. og femte etape af diabetisk nefropati det er at være nyresygdom, alvorlige nyreskader, nyresvigt, nyrerne kan ikke arbejde, en alvorlig trussel mod liv og helbred af patienten.

Så hvordan skal vi behandle den femte etape af diabetisk nefropati?

Vi skal være rimelige kontrol blodsukkeret, er det først og fremmest bruges til at reparere beskadigede nyre væv, og dermed effektivt at kontrollere skader på nyrerne, rimelige kontrol med blodsukkeret.

Vores hospital har en god terapi til behandling af det 5. trin af diabetisk nefropati, mikro-kinesisk medicin Osmotherapy.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy effektive aktive farmaceutiske ingredienser effektivt kan trænge ind i rummet for nyreskader, nedbrydning af forurenende stoffer, udvide blodkarrene, hvilket gør blod glat, forbedre immunceller og fagocyterende clearance af immunkomplekser, således effektivt undertrykker immun inflammation og styrke immunforsvaret , en antikoagulant, effektivt blokerer renal fibrose, begynder nyrerne at nulstille sig selv.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213