tirsdag den 29. september 2015

Fordelene ved gulerødder til patienter med nedsat nyrefunktion


Fordelene ved gulerødder til patienter med nedsat nyrefunktion

Fordelene ved gulerødder til patienter med nedsat nyrefunktion

Nyresvigt hos patienter med forhøjet kreatinin kan spise gulerødder?

Gulerod er rig på næringsstoffer. kan også spises rå, elsket af de fleste mennesker. Men for patienter med nyreinsufficiens høj kreatinin, de har en streng diæt tabu, så de kan spise gulerødder?

Faktisk kan de spiser gulerødder, gulerod, ikke kun for patienter uden skader, men meget godt for patienterne, hvad fordelen er?

1. mindske den høje kreatinin

Undersøgelser har vist, at vitamin, især C-vitamin for at forbedre nyrefunktionen, nedsat nyrefunktion fremmer væv reparation, hvilket reducerer det høje niveau af kreatinin i stor hjælp.

2. Reducer hypertension

For patienter med nyresvigt er et almindeligt symptom af hypertension, nyresvigt vil forårsage hypertension, og hypertension samtidig, til gengæld forværre nyreskader. spise gulerødder hver dag kan reducere blodtrykket, det forhindrer trykket fortsætter med at stige.

3. Reducer risikoen for kræft

Gulerødder er rige på beta-caroten, som har en signifikant effekt af at reducere risikoen for kræft, effektivt kan forhindre nyresvigt hos patienter, der lider hudkræft, brystkræft og kræft i øjet.

4. mindske hævelse

Patienter med nyreinsufficiens med høj kreatinin kan forekomme symptomer på ødem, gulerødder kan fremme blodcirkulationen,

hjælpe kroppen til at komme ud af det overskydende vand, så kan lindre symptomerne på ødem.

Gulerødder har en stor fordel for patienter med nyresvigt med høj kreatinin, men gulerod er et produkt, der har en høj kalium

Hvis du er forbundet med hyperkaliæmi, må vi nøje begrænse deres indtag af gulerødder.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779