torsdag den 17. september 2015

Symptomer på kronisk nefritis


Symptomer på kronisk nefritis

Symptomer på kronisk nefritis

I det virkelige liv, udseendet af kronisk nefritis overtræder større antallet af sundhed efter sygdom, patienter er meget bitter. påvirke adfærden hos et normalt liv for patienterne, må vi klart forstå, hvad kronisk nefritis, og være opmærksomme på symptomerne på sygdommen, her for at fortælle dig, hvad symptomerne på kronisk nefritis.

Symptomer på kronisk nefritis:

1, hæmaturi

Hæmaturi inkluderet mig selv, brutto hæmaturi og mikroskopisk hæmaturi. brutto hæmaturi er en, som kan ses af øjet, til farven af ​​urin vaske kødet i vandprøver og mudret røde microhematuria findes under mikroskopet mere end én røde blodlegemer ved høj effekt. hæmaturi er det mest almindelige symptom hos patienter med kronisk nephritis. Selvfølgelig er der mange grunde til hæmaturi, nefritis er blot en af ​​dem. så når vi fundet hæmaturi skal gå til en almindelig hospital. på passende kontroller i overensstemmelse med lægens anbefalinger, tage regelmæssig urin, hvis det er nødvendigt at udelukke muligheden for renal hæmaturi.

2, hævelse af øjenlåg,

grundlæggende årsager hævelse af øjenlåg:

udskillelse af vand og regulering af nyrefunktion blev beskadiget, således at stigningen i vand og natrium i kroppen, det overskydende vand akkumuleres i den frie organisering af kroppen for evigt, er det ofte har en mere løs væv. hævelse af øjenlåg, om morgenen var klar, og vil reducere efter begivenheden.

3, skummet forøger urinen

Skummet i urinen stiger, mindre skum-baserede og fase er forbundet sammen i lang tid, kan ikke spredes, bestyrelsen af ​​protein i urinen, forårsaget af høj spænding. Hvis du ikke har nogen medicinsk viden, ofte vil forsømme dette symptom. den nemmeste måde er at gå til hospitalet for at gøre urinen undersøgelse for at udelukke muligheden for proteinuri. Tidlige ændringer i kronisk nefritis er urin.

4, hævelse

de fleste patienter er kronisk nephritis ødem symptom viser sig imidlertid, afhængigt af forskellige betingelser ødem kan være let eller tung, let symptom på en patient om morgenen, er hævelse omkring øjnene, ansigt, ankel eller nedre ende. Patienter med svær hævelse over hele kroppen kan forekomme. Alligevel er der meget få patienter i hele sygdommen ikke synes at være hævelse, ofte let ignoreret.

Der er mange patienter, fordi symptomerne på højt blodtryk på hospitalet til behandling, efter analyse, så ved, at dette er en stigning i blodtrykket på grund af kronisk nefritis. for patienter med kronisk nephritis. hypertension er nøjagtigt forekomme. blodtrykket kan fortsættes eller afbrydes.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213