fredag den 25. september 2015

Polycystisk nyresygdom truer liv eller ej?


Polycystisk nyresygdom truer liv eller ej

Polycystisk nyresygdom truer liv eller ej?

Polycystisk nyresygdom truer liv eller ej? Der er masser af cyster i nyrerne, kan der være en række problemer, såsom forhøjet blodtryk, rygsmerter, hæmaturi, etc. Endelig er der i de fleste tilfælde, polycystisk nyre transformeret ind nyresvigt. Blandt dem, nogle livstruende komplikationer.

Polycystisk nyresygdom er en arvelig nyresygdom, hendes er der to typer. Den første type af autosomal dominant polycystisk nyresygdom (ADPKD), den anden type er en autosomal recessiv polycystisk nyresygdom (ARPKD). ADPKD ofte ser end ARPKD. Mange patienter med ARPKD dø, før en alder af 20. Udviklingen af ​​ADPKD langsomt. Nu ved vi, at denne dødelige sygdom ARPKD. Som for ADPKD, bedes du læse videre for at se, om der er fare for liv eller ej.

ADPKD er en fare for liv eller ej?

De fleste nyre cyste er en ombygget, cerebral aneurisme, hypertension eller nyresvigt kan true livet for patienterne.

De fleste nyre cyste kan forårsage en ombygget at cyste væske er fordelt i de eksterne nyrer, urinveje og andre indre organer, og så let føre til infektion. Medmindre patienten hjemme, vil dette problem forårsage akut nyreinsufficiens eller sepsis.

Desuden, cerebral aneurisme er dødsårsagen af ​​disse patienter. Højt blodtryk kan øge risikoen for brud på en cerebral aneurisme.

Hypertension er normalt det første symptom på polycystisk nyresygdom. Hvis ikke kontrolleres effektivt, kan det forringe miljøet i patientens hjerne. Desuden kan det også føre til patienter med kardiovaskulær sygdom eller hjerteinsufficiens. I den forstand, at forvaltningen af ​​hypertension i tide er et must.

Nyresvigt er en anden faktor, der vises muligheden for livstruende. Fordi det kan forårsage nyresvigt, selv forstyrre andre organer i kroppen. I de fleste tilfælde er patienter med nyresvigt døde af komplikationer af nyresvigt, og ingen årsag til nyresvigt.

Nu ved vi, polycystisk nyresygdom virkelig true patienternes liv. For at undgå disse komplikationer er det nødvendigt at tage nogle behandling, såsom reducerede nyrecyster, beskyttelse af nyrefunktion.

På det aftalte tidspunkt at se en læge for at tjekke på en regelmæssig basis vil hjælpe dig med at blive fortrolig med deres fysiske tilstand, og bedre kontrol over patienten. Du kan kommunikere på ethvert tidspunkt med vores online læge eller mig, vi er glade for at hjælpe dig.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru