lørdag den 26. september 2015

Hvordan til at behandle den tredje fase af kronisk nyresygdom


Hvordan til at behandle den tredje fase af kronisk nyresygdom

Hvordan til at behandle den tredje fase af kronisk nyresygdom

3. stadium af kronisk nyresygdom betyder, at mere alvorlige skader på nyrerne, og er ledsaget af et fald i GFR, vises forskellige symptomer på nuværende tidspunkt, men det er forskellig mellem patienten og patienten.

Faktisk 3 nyresygdom behandling er en kritisk periode, hvis den ikke behandles omgående, vil det fortsætte med at forværres, indtil den fjerde fase, selv den fase af uræmi.

Så hvordan det behandler tredje fase af kronisk nyresygdom

Med udviklingen af ​​3-nyresvigt, er meget nødvendigt blodtryk kontrol. Nogle læger vil ordinere nogle medikamenter, såsom ACE og ARB klasse af lægemidler, som kan hjælpe patienterne med at kontrollere højt blodtryk, mens andre læger vil bruge nogle kinesisk medicin behandling, at Micro-kinesisk medicin Osmotherapy regulere immunsystemet hos disse patienter derefter kontrollere deres højt blodtryk og diabetes.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy effektive aktive farmaceutiske ingredienser effektivt kan trænge ind i rummet for nyreskader, nedbrydning af forurenende stoffer, udvide blodkarrene, hvilket gør blod glat, forbedre immunceller og fagocyterende clearance af immunkomplekser, således effektivt undertrykker immun inflammation og styrke immunforsvaret , en antikoagulant, effektivt blokerer renal fibrose, begynder nyrerne at nulstille sig selv. Når nyrefunktionen er genoprettet, kan nyrerne fungerer normalt, så nyresygdomme kan helbredes.

Koroma, i det almindelige liv, lethed anæmi, ekstra mad er meget vigtigt. det er nødvendigt at spise den rigtige mad, ikke kun kan yde tilstrækkelig ernæring og at hjælpe disse patienter til at opretholde deres nyrefunktion og generelle sundhed. Spise færre fødevarer, der indeholder højt proteinindhold, natrium og salt inuzhny tilføje vitaminer og mineraler.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779