onsdag den 30. september 2015

Diabetes er en hævelse af øjenlåg, skal du være opmærksom på at få en nyresygdom


Diabetes er en hævelse af øjenlåg, skal du være opmærksom på at få en nyresygdom

Diabetes er en hævelse af øjenlåg, skal du være opmærksom på at få en nyresygdom

Hvis du er diabetiker, og nu finde dine øjenlåg hævelse, så er det tid til at være opmærksom, for at få en nyresygdom. Bemærk tæt, hvis du har også andre symptomer som disse, er du nødt til at gå til læge lige nu.

Der er ofte uden tydelige symptomer på tidlige stadier af denne sygdom. Som nyrefunktionen reduktion, kan disse symptomer opstår som følgende:

Hævelse af hænder, fødder, ansigt og øjenlåg

Der er problemer i at sove eller koncentrere

Dårlig appetit

Sygdom

Svaghed

Kløe (slutstadiet nyresygdom) og meget tør hud

Døsighed (end-stage nyresygdom)

Uregelmæssigheder i en regelmæssig rytme af hjertet ", på grund af forhøjede niveauer af kalium

Klonus

Med nyre er værre, kan dine nyrer ikke fjerne affald fra blodet. Affaldet bliver derefter lagret i kroppen og kan nå toksiske niveauer, en tilstand kendt som uræmi, som er en livstruende sygdom.

Ifølge undersøgelsen, næsten en tredjedel af mennesker med diabetes udvikler diabetisk nefropati. Så hvis du er en patient med diabetes, bør du overvåge dit blodsukkerniveau er godt og gøre nogle andre tiltag for at forhindre din sygdom er diabetisk nefropati. Hvis du har denne sygdom, bør du tage en ordentlig behandling straks for at undgå store sygdom. Desuden er absolut nødvendigt reduktion i blodtrykket og blodsukker kontrol fastholde at bremse udviklingen af ​​sygdommen.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af ​​de mest effektive behandlingsformer i behandlingen af ​​nyresygdomme, herunder diabetisk nefropati. Det kan hjælpe med at helbrede denne sygdom på en naturlig måde, der er et middel, kan det helbrede denne sygdom uden at gøre yderligere skade på nyrerne. Hvis du ønsker at vide mere information om det, kan du chatte med vores online læge eller efterlade en besked til os, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-89261083 + 86-311-89261365

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779