onsdag den 16. september 2015

Hvordan man kan forbedre livskvaliteten hos patienter i polycystisk nyresygdom

Hvordan man kan forbedre livskvaliteten hos patienter i polycystisk nyresygdom
Polycystisk nyresygdom er en arvelig sygdom, der er vanskelige at helbrede. cyster vokser gradvist og vil undertrykke nyrerne og producere en række symptomer, og alvorligt påvirke den normale arbejde og liv af patienterne.

Så mange patienter polycystisk nyresygdom at bekymre dig om det på grund af nyresygdom patienter polycystisk at forbedre livskvaliteten?

Først ser på symptomerne på polycystisk nyresygdom:

1. lumbago.

Nogle gange er det en kedelig smerte, til tider svære smerter, nogle gange kan det også være en smerte i maven. smerter bliver værre, når de flytter patienter.

2. hypertension.

Nyresygdom patienter polycystisk ofte forekommer hypertension, hypertension og nyrecyster forværres med hinanden, i høj grad påvirker behandling og prognose.

3. hæmaturi.

De fleste patienter vil microhematuria polycystisk nyresygdom, undertiden brutto hæmaturi, på grund af brud af cyste.

4. store cyster og nyrer.

af cyster voksende årsag nyre bliver stor, således trykke maven, bliver maven store.

Hvordan man kan forbedre livskvaliteten for patienter med polycystisk nyresygdom:

For det første er den generelle behandling af polycystisk nyre cyste afskalning anvendt, vil det være for sent at bruge dialyse og nyretransplantation.

Selv om der er fordele, men også mange ulemper. senere stadier, jo mindre chance for succes. men mikro-kinesisk medicin Osmotherapy er en magisk terapi er behandling af polycystisk nyresygdom. denne terapi brug naturlige urter for patienter har ingen bivirkninger. patienter ikke føler smerte.

Ud over behandling, med henblik på at forbedre livskvaliteten for patienter med polycystisk nyresygdom, patienter polycystisk nyresygdom i deres dagligdag, men også behovet for at forhindre en almindelig forkølelse, god kontrol af blodtrykket, forebyggelse af skader, opretholde en saltfattig fedtfattig kost , spise fødevarer, der er rig på vitaminer og naturlægemidler rå fiber til at give fri stol.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213