søndag den 20. september 2015

Sådan gør du, hvis du har nyre-hypertension


Sådan gør du, hvis du har nyre-hypertension

Sådan gør du, hvis du har nyre-hypertension

Renal hypertension er sekundær hypertension, hovedsageligt på grund af sygdom og renale parenkymale læsioner af renale arterier, så forårsager en stigning i blodtrykket. forhøjet blodtryk vil stige nyreskade, bidrager til en forringelse af hinanden, hvis de ikke behandles, vil patienten være livstruende. så hvis du har nyre-hypertension, hvordan man gør?

Stor skade på renal hypertension er, så bør behandles omgående. men et lavere tryk kan ikke få en god terapeutisk effekt, når trykket er lavere, skyldes opmærksomme på beskyttelsen af ​​nyrefunktionen.

Undgå brug af flere lægemidler, der har renal toksicitet, at nogle forsøg på at bruge til at reducere eller hæmme frigivelsen af ​​renin-angiotensin-konverterende enzympræparater, og kan forbedre renal omsætning, reducere mængden af ​​narkotika. Til behandling af renal hypertension følger:

1. vestlige medicin behandling.

Vestlig medicin normalt bruger diuretika, vasodilatorer, ACE-hæmmere, CCB'er metoden eller rense blodet til behandling af hypertension. diuretika er en af ​​de mest effektive antihypertensiva, men hvis der er alvorlige skader på nyrerne, bør disse lægemidler anvendes med forsigtighed. vasodilatorer hovedsageligt ved at udvide blodkarrene til at sænke blodtrykket til karvæggen, så lavere blodtryk.

ACE-hæmmere har den funktion at beskytte nyrerne, kan dette forsinke processen med nyreskader. under normale omstændigheder, kreatinin 256 pmol / l eller mindre, sikker at bruge.

2. kinesisk medicin.

I øjeblikket, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy i behandling renal hypertension har nået en betydelig terapeutisk effekt, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, effektive aktive farmaceutiske ingredienser effektivt kan trænge ind i rummet for nyreskader, nedbrydning af skadelige stoffer, udvider blodkarrene, hvilket gør blod glat, styrke immunceller og fagocytisk clearance af immunkomplekser, således effektivt undertrykker immun inflammation og øge immunitet, antikoagulerende, effektivt blokerer renal fibrose, begynder nyrerne at nulstille sig selv.

Denne terapi kan genoprette nyrefunktion væsentlige behandle symptomet på hypertension. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213