mandag den 28. september 2015

Nefrotisk syndrom kan vi undgå dialyse?


Nefrotisk syndrom kan vi undgå dialyse

Nefrotisk syndrom kan vi undgå dialyse?

Som vi alle ved, når nyrefunktionen falder til et vist niveau, nyrerne kan ikke fungere ordentligt, hvilket resulterer i kroppen har en masse af toksiner og affald kan ikke ordentligt fjernet fra kroppen, så for at forårsage forskellige symptomer i kroppen, er en alvorlig trussel mod menneskers sundhed. så denne gang er vi nødt til at tage rettidig og effektiv behandling til behandling af nyresygdom.

Lægen sagde, at når nyrefunktionen er reduceret til 15% af patienterne stadig har en chance, at vi kan forbedre funktionen af ​​nyrerne, og tilstanden af ​​nyresygdom.

I den vestlige medicin, er hormoner ofte bruges til at lindre symptomerne på nefrotisk syndrom, men kan ikke reparere de beskadigede nyre celler, så patienter måtte bruge dialyse for at forlænge livet. Selvom dialyse kan hjælpe patienten forlader toksiner og affald, men dialyse kan ikke gendanne nyrefunktionen i øvrigt på grund af dialysepatienter lider en masse unødvendige lidelser, endnu værre, efter en periode med dialyse, de resterende patienter vil være helt tabt nyrefunktion, så patienterne søger efter en ny tilgang til at erstatte dialyse.

Hvordan man kan hjælpe patienten slippe af nefrotisk syndrom dialyse?

Vi har den terapi, mikro-kinesisk medicin Osmotherapy bruger Terapi traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan udvide blodkarrene, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer, for at gøre fremskridt i blokerende renal fibrose, reparere beskadigede nyrer, reducerer nyrefunktionen nyttiggørelse, restaurering af den oprindelige struktur i nyrerne.

Hvis du er i de tidlige stadier af nefrotisk syndrom, er du nødt til at slippe af med dialyse, hvis du er i en sen fase af nefrotisk syndrom, kan du reducere antallet af dialyse, og endelig slippe af dialyse.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213