onsdag den 30. september 2015

Hvorfor patienter har nefrotisk syndrom hypoalbuminæmi


Hvorfor patienter har nefrotisk syndrom hypoalbuminæmi

Hvorfor patienter har nefrotisk syndrom hypoalbuminæmi

Nefrotisk syndrom er normalt på grund af glomerulær blodkar i kroppen kan ikke filtrere det overskydende vand og giftige stoffer i kroppen. nefrotisk syndrom hovedsageligt kendetegnet ved en stor mængde af proteinuri, hyperlipidæmi, hypoproteinæmi og svær ødem. Hvorfor så nefrotisk syndrom patienter har hypoproteinæmi?

De vigtigste faktorer hypoalbuminæmi:

Unormal protein i kroppen

Efterhånden som sygdommen forværres, patienter lider ofte af en række komplikationer, såsom svær hævelse, anæmi og hyperlipidæmi. Desuden vil immunsystemet hos patienten kraftigt reduceret derefter immunsystemet vil ændre sig, vil forårsage unormale proteiner i kroppen. i denne tilstand bliver det unormale protein metabolisme, vil proteinsyntese reducere, så kan ikke genopbygge proteinet.

Tab af unormale plasmaproteiner

Fordi patienter, der lider fra et koldt eller andre årsager, interne nyreceller har patologiske forandringer, vil det føre til en ændring i glomerulær filtrationshastighed. så tabet af store mængder protein fra kroppen, kan ikke være godt absorberes af kroppen, og dermed forårsager hypoproteinemia.

Behandling Hypoproteinæmi

Kost terapi

Din læge kan anbefale eller kræve, at du tilføje protein til at forbedre protein kost indeholder magert kød, fisk og så videre.

Medicin

Læger også bedt om at bruge lægemidler til behandling af hypoproteinæmi

Traditionel kinesisk medicin

De vigtigste ingredienser i traditionel kinesisk medicin, primært fra nogle naturlige plante således næsten ingen bivirkninger af disse behandlingsformer. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan yde tilstrækkelig ernæring til nyrerne og blod, for at forbedre inddrivelsen af ​​nyreceller. i så fald vil lette hypoalbuminæmi.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779