fredag den 18. september 2015

Årsager til stigning i kreatinin hos patienter polycystisk nyresygdom


Årsager til stigning i kreatinin hos patienter polycystisk nyresygdom

Årsager til stigning i kreatinin hos patienter polycystisk nyresygdom

I klinisk praksis kreatinin er en vigtig indikator for nyrefunktionen, kreatinin stigning betyder også nyreskader. niveauet af kreatinin, som kan reagere meget nyreskader. Hvis du er en patient med polycystisk nyresygdom, dine kreatinin stiger. Hvorfor er det?

Hvad er årsagerne til stigningen i kreatinin hos patienter polycystisk nyresygdom?

Dette er på grund af cyster i nyrerne af polycystisk nyresygdom patienter stiger, trykkes omkring nyrevæv, hvilket resulterer i ødelæggelse af nephron af volumen nyrer fra polycystisk nyresygdom hos patienter mere end normalt.

Efter lidelser cyste i nyren, for det første, beskadige iboende nyreceller vises inversion fænotype, dannelse af patologiske forandringer, stimulere nyrefibroblaster i myofibroblasts, men samtidig stimulere og skade iboende normalt og nyrevæv, denne gang på grund af skader nyre fortsætter sin funktion er at reducere udledningen af ​​affaldet, og så er kreatinin og andre giftstoffer i kroppen mødes, så der kreatinin i blodureanitrogen øges, reduktion af urin kreatinin, nedsat nyre- filtrationshastighed og så videre.

Samtidig vil patienterne være andre symptomer samt forhøjet blodtryk, svær ødem, og så videre.

Patienter polycystisk nyresygdom med øget kreatinin, en beskrivelse af nyrevæv alvorligt beskadiget, tættere uræmi nyreinsufficiens, effektiv fremadskridende tab af renale enheder og nedsat nyrefunktion, er nyrefunktionen afgiftning blev reduceret, giftstoffer ophobes i kroppen, laboratorieparametre synes kreatinin forøget, hvis ikke straks behandles, Det vil blive vist forskellige grader af symptomer, er vanskelige at håndtere sygdommen.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213