fredag den 18. september 2015

Diabetisk nefropati kan helbredes


Diabetisk nefropati kan helbredes

Diabetisk nefropati kan helbredes

Diabetisk nefropati er defineret traditionelle diagnostik (dette er en sekundær nefropati). Ifølge den traditionelle opfattelse, det er rigtigt. Det er et mikrokarrør komplikationer af diabetes, diabetisk SPECIAL betød glomerulosklerose, en glomerulær læsion med skade på blodkar. I overensstemmelse med den mest progressive og frem cytologiske diagnose af denne sygdom kaldet diabetisk glomerulære basalmembran.

Mange patienter vil finde noget medicin til behandling af diabetisk nefropati, en række vestlige medicin gør afhjælpe nogle af symptomerne for en kort tid, men på samme tid, men de bringer også nogle bivirkninger for dette problem, anbefaler vi, at du bruger en mikro-terapi af kinesisk medicin terapi vil minimere negative virkninger på kroppen, sammenlignet med konventionel behandling, hjælper det at forbedre funktionen af ​​nyrerne, med en forbedring af nyrefunktionen, nogle af de symptomer, selvfølgelig, vil blive elimineret, og mindre tilbagefald.

Hvis patienten ikke modtager behandlingen i de tidlige stadier af sygdommen i de fleste tilfælde af ødem vises på patientens krop, og som sygdommen skrider frem, vil blodtrykket gradvist stige, vil proteinuri gradvist stige, endnu værre, kan de have forskellige andre komplikationer. På dette stadium, kan vi kun være med til at bekæmpe sygdommen og til at forlænge livet.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213