onsdag den 23. september 2015

En kost højt hos patienter med kreatinin


En kost højt hos patienter med kreatinin

En kost højt hos patienter med kreatinin

Kreatinin er et produkt af muskelstofskiftet i den menneskelige krop, er det et af de vigtigste metoder til at forstå funktionen af ​​nyrerne. Når nyreinsufficiens, vil creatinin samles i kroppen bliver toksiner skadelige for menneskers sundhed. Men nogle fødevarer til patienter med forhøjet kreatinin er ikke spiselige.

For det første, når kreatinin er højt, kan du ikke spise salt ting og bør holdes lav i salt, nemlig mængden af ​​daglige indtag af salt bør ikke overstige 3 gram.

For det andet, kan ikke spise fødevarer med højt fosfor, høje fosfor fødevarer er fisk (herunder vandplanter), animalske biprodukter, sesamfrø, jordnødder, valnødder, honning, æggeblomme, te og nogle tørrede frugter.

For det tredje, kan ikke spise fødevarer med højt indhold af kalium, indhold af almindelige fødevarer høj kalium som følger: løg, græskar, squash, meloner, aubergine, vandmelon, æble, pære, Beijing Pære, Rød Vis pærer, ananas, frisk komælk, taro, gulerødder, radiser, radise, radiser, kinakål, kål, Var sub-stang, selleri, porre, appelsin, mandarin, ænder en pære, persimmon.

For det fjerde kan man ikke spise fødevarer med højt proteinindhold, bør ikke overstige det totale proteinindhold på 20-30 g pr dag, herunder store mad planteprotein er indeholdt.

For det femte kan ikke spise fedt med et højt indhold kan styres ved følgende to trin: 1. lægge mindre olie, når madlavning, og bør ikke spise stegt, stegt og fedtholdige fødevarer. 2 indeholder mindre mættede fedtsyrer omfatter planteolier foretrækkes.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213