fredag den 18. september 2015

Sådan behandler nyresvigt


Sådan behandler nyresvigt

Sådan behandler nyresvigt

Behandling af nyresvigt - en kompleks integreret proces, der kræver tilsyn af kvalificerede fagfolk. Begynde behandling med påvisning og eliminering af årsagerne til sygdommen. Hvis dette ikke er muligt, hæmodialyse, blod renses ved hjælp af en kunstig nyre. I tilfælde af nedsat arterie okklusion af shunt, er proteser, ballonudvidelse udføres. Nedsat blodcirkulation er også behov for restaurering, samt vand og elektrolyt og syre-base balance. Fordi blodet fjernes metaboliske produkter, ordineret antibiotika. Egnet til kronisk nyresvigt er kun mulig i hæmodialyse eller nyretransplantation.

Dialyse og nyretransplantation er to metoder der almindeligvis anvendes i vestlige behandling af nyresygdom. Men i Kina, Shijiazhuang nefropati hospital, vores specialister har studeret en ny behandling af nyresygdom - Micro-kinesisk medicin Osmotherapy.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy:

Hver nyre består af millioner af enheder af de grundlæggende funktioner såsom nephron. Under gemmule svigt, nyreskader så meget, at mindre end 15% af det resterende gemmule funktion. Nyrerne sektion, mistede funktioner og iboende døde sektion kan ikke være opsving, og fortsætte med at arbejde.

Rollen af ​​mikro-kinesisk medicin er Osmotherapy reparation beskadiget, men ikke helt tab af funktion sektioner, og beskytte de resterende sunde sektioner, på grund af tilstanden af ​​nyrerne vil forbedre til et vist niveau og forebyggelse er blevet væsentligt forbedret. Jo hurtigere behandles, jo bedre effekten være.

Til forebyggelse af nyresvigt er obligatorisk korrektion magt. Patienten har brug for en speciel diæt, begrænser proteinindtag, og øge mængden af ​​væske. Det er nødvendigt at udelukke fra kosten af ​​mejeriprodukter, fisk og kød, tørret frugt, bananer, kartofler og andre fødevarer, der indeholder kalium. Du bør også begrænse indtagelsen af ​​fødevarer rige på fosfor og magnesium (ost, klid, bælgfrugter og kornprodukter planter). Det er vigtigt at observere den blide behandling af arbejdskraft, undgå fysisk anstrengelse og hvile mere. Rettidig passende behandling af akut nyresvigt vil hjælpe patienten til at komme sig og vende tilbage til et normalt liv. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Quick Recovery!

Tlf: + 86-311-89261083 + 86-311-89261365

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779