søndag den 20. september 2015

Grundlæggende kendskab til nyresvigt


Grundlæggende kendskab til nyresvigt

Grundlæggende kendskab til nyresvigt

Nyresvigt er inddelt i akut nyresvigt og kronisk nyresvigt. Følgende oplysninger om det grundlæggende i nyresvigt, og vi håber, at nogle af det kan hjælpe dig.

Akut nyresvigt

Hvad er akut nyresvigt?

Akut nyresvigt betyder, at dine nyrer pludselig ude af stand til at filtrere affaldsprodukter fra blodet. Når dine nyrer stoppe med at arbejde, affald, væske ophobes i kroppen. Dette kan give problemer, som kan være dødelig.

Hvad er årsagen til akut nyresvigt?

1. Kraftig blodtab, traumer, eller infektion kaldet sepsis dårligt kan reducere blodtilførslen til nyrerne; Dehydrering kan også forårsage skade på nyrerne.

2. Skader forårsaget af visse medicin, giftstoffer eller infektioner. Eksempler på lægemidler, der kan skade nyrerne tider omfatter gentamicin og streptomycin, ACE-hæmmere, farvestoffer, der anvendes i nogle X-ray tests.

3. nyresten, tumor eller en udvidet prostata kan forårsage pludselig blokering, som stopper urinen strømmer fra nyren.

Har du har en bedre chance for at få akut nyresvigt, hvis (1) du har en langsigtet diabetes, højt blodtryk, hjertesvigt eller fedme; (2) Du har en meget syg og på hospitalet; (3) du har foretaget hjertet eller abdominal kirurgi eller knoglemarvstransplantation; (4) Du er ældre.

Akut nyresvigt kan være reversibel. Hvis du er ellers sundt, kan du genoprette normal nyrefunktion.

Kronisk nyresvigt

Sammenlignet med akut nyresvigt, kronisk nyresvigt betyder, at nyrerne ikke er i stand til at fungere normalt længere er omfattet af sygdommen blev værre og værre.

Kronisk nyresvigt er svært at vende, har meget nyrefunktion gået tabt. De fleste patienter med nyresvigt eller dialyse vælger nyretransplantation.

Dialyse og nyretransplantation er to metoder der almindeligvis anvendes i vestlige behandling af nyresygdom. Men i Kina, Shijiazhuang nefropati hospital, vores specialister har studeret en ny behandling af nyresygdom - Top Seven TCM terapi. Rettidig passende behandling af akut nyresvigt vil hjælpe patienten til at komme sig og vende tilbage til et normalt liv. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Quick Recovery!

Tlf: + 86-311-89261083 + 86-311-89261365

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779