tirsdag den 22. september 2015

Prognose for autosomal dominant polycystisk nyresygdom


Prognose for autosomal dominant polycystisk nyresygdom

Prognose for autosomal dominant polycystisk nyresygdom

Polycystisk nyresygdom er en genetisk lidelse, der involverer autosomal dominant polycystisk nyresygdom og autosomal recessiv polycystisk nyresygdom. Og hvad er prognosen for autosomal dominant polycystisk nyresygdom?

Autosomal dominant polycystisk nyresygdom er mere almindelig i klinisk praksis. I de tidlige stadier af sygdommen kan udvikle sig uden symptomer i årtier. Typisk patienter i alderen 30 og 40, når symptomerne. Symptomer på autosomal dominant polycystisk nyresygdom indbefatter hypertension, oppustethed, blod i urinen, ryggen eller siden smerte eller nyresten. Hvis ovenstående symptomer er, bør straks søge læge. Tidlig aggressiv behandling for at forbedre prognosen for autosomal dominant polycystisk nyresygdom.

Fælles mål for behandling er kontrol af symptomer og forebygge komplikationer. Hypertension kan være svært at styre, men kontrollen er den vigtigste del af behandlingen. Dette skyldes, at højt blodtryk er en vigtig årsag til forværring af nyrefunktionen.

Traditionelle behandlinger omfatter blodtryk lægemidler, antibiotika, urinvejsinfektion, kirurgisk fjernelse af en stor cyste osv Endelig er dialyse eller nyretransplantation påkrævet. Omkring 50% af patienterne udvikler nyresvigt i en alder af 60.

Hvordan til effektivt at behandle autosomal dominant polycystisk nyresygdom og stoppe den gradvise forværring af nyrefunktionen?

Generel behandling kan bremse udviklingen af ​​sygdommen, men ikke nok til at forhindre progression af sygdommen. Ikke desto mindre er mange læger er pessimistisk, at patienten ikke har et bedre valg, kan kun vente på forværring af nyrefunktionen, endelig dialyse.

I Kina, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en ny behandling af autosomal dominant polycystisk nyresygdom. Denne behandling kan reducere store cyster, stoppe væksten af ​​cyster og forbedre nyrefunktionen. Denne behandling kan forhindre progression af sygdommen, forbedre prognosen for autosomal dominant polycystisk nyresygdom.

På det aftalte tidspunkt at se en læge for at tjekke på en regelmæssig basis vil hjælpe dig med at blive fortrolig med deres fysiske tilstand, og bedre kontrol over patienten. Du kan kommunikere på ethvert tidspunkt med vores online læge eller mig, vi er glade for at hjælpe dig.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru