fredag den 25. september 2015

Hvordan man kan forbedre prognosen for IgA nefropati?


Hvordan man kan forbedre prognosen for IgA nefropati

Hvordan man kan forbedre prognosen for IgA nefropati?

IgA nefropati er de væsentligste årsager til primær glomerulonefritis, det er et udtryk, som de IgA immunfaktorer lå ved glomerulær mesangial område. IgA nefropati vil rejse omkring 20-40 nyresvigt og nyresygdom i slutstadiet. Og som IgA nefropati forbedre prognosen?

For at forhindre forringelse af IgA nefropati, nyresvigt og slutstadiet nyresygdom, må vi tage passende behandling og intervention for at forbedre prognosen IgA nefropati.

Proteinuri er den vigtigste faktor af indflydelse IgA nefropati prognose. IgA nefropati patienter med proteinuri mere tilbøjelige til at føre til en forværring af nyreinsufficiens. Desuden højt blodtryk er også en vigtig årsag til IgA nefropati indflydelse advare. Når det høje tryk forbedret til 140/90 mm Hg, vil muligheden for nyresvigt udvikle mere.

Så, hvordan man kan forbedre prognosen IgA nefropati?

1, ændringer inhibitorer eller angiotensin ARB, som kan reducere migrerende protein kan bremse udviklingen af ​​sygdommen.

2, kan statiner nedsætte plasmalipidniveauer at reducere risikoen for hjertekarsygdomme. Det er stadig muligt at reducere muligheden for komplikationer IgA nefropati og dermed forbedre prognosen for IgA nefropati.

3 På grund af IgA nefropati er en immun sygdom, immunterapi og så dette er et godt valg for dig. Immunterapi kan immunodiagnostik, immunologiske rensning,

4, kan mikro-kinesisk medicin Osmotherapy reparere nyre og forbedre nyrefunktionen. Det kan spile blodkar, fremmer blodcirkulationen, hæmmer frigivelsen af ​​inflammatoriske faktorer, forebygge blodpropper og trombe, nedbryde skadelige stoffer for at forbedre nyrefunktionen. Denne terapi er en lokal behandling, baseret på den kinesiske traditionel kinesisk medicin til behandling af IgA nefropati. Det har ingen bivirkninger, er den bedste terapi nefropati IgA.

Ud over behandling, bør patienten IgA strengt styre deres kost, fastholde en lav fosfor, lav kalium, lavt saltindhold, lavt fedtindhold, lavt volumen af ​​høj protein kost.

Hvis du vil vide, hvordan du forbedrer prognosen for IgA nefropati, tror jeg du allerede har en generel forståelse. Du kan kommunikere på ethvert tidspunkt med vores online læge eller mig, vi er glade for at hjælpe dig.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru