tirsdag den 22. september 2015

I hverdagen, hvordan man effektivt at behandle høje niveauer af kreatinin


I hverdagen, hvordan man effektivt at behandle høje niveauer af kreatinin

I hverdagen, hvordan man effektivt at behandle høje niveauer af kreatinin

Kreatinin er et produkt af muskelstofskiftet i den menneskelige krop, er det et af de vigtigste metoder til at forstå funktionen af ​​nyrerne. Når nyreinsufficiens, vil creatinin samles i kroppen bliver toksiner skadelige for menneskers sundhed.

Symptomer på højt kreatinin har normalt hyppig vandladning, haster, dysuri, nykturi, ødem, hypertension, proteinuri, ringe eller ingen urin, og så videre.

Høj kreatinin har stor skade, hvis ikke straks behandles, kan høj kreatinin føre til hyperlipidæmi, hyperkalæmi, hyperurikæmi, hypoalbuminæmi, metabolisk acidose og andre komplikationer.

Så hvordan man effektivt behandle højt kreatinin?

For det første skal patienterne begynde at styre med kost, fornuftig og sund kost kan lette kreatinin stigning betydeligt. for bedre at kunne bekæmpe sygdommen, kan du sætte din specifikke situation eller kontrolrapporter udstedt af vores læger online, vil vi give dig en fornuftig kost plan baseret på din specifikke situation.

som en normal kost hos patienter med forhøjet kreatinin som følger:

1. begrænse forbruget af salt.

Under normale omstændigheder, kan patienter med nyresvigt, i tillæg til høj kreatinin også har forhøjet blodtryk, hævelse og andre symptomer, så patienterne bør overvåges nøje af forbruget af salt på grund af den lave salt eller salt-fri kost, i henhold til deres egne forhold,

2. Begræns indtag af protein.

Fordi patienterne har symptomer på høj kreatinin azotæmi at forhindre nyreskader fortsætter, skal patienten holde et lavt antal af høj kvalitet protein.

3. Tilføj vitamin.

Patienten er en høj kreatinin bør spise fødevarer, der er rig på vitamin A, vitamin B2, vitamin C.

4. Desuden bør patienter med høj kreatinin strengt begrænse indtagelsen af ​​alkohol. fordi tobak hovedsageligt nyreskader, vil det øge hærdning af nyrerne. med henblik på at forhindre yderligere skade på nyrerne, skal patienten være under streng kontrol af alkohol og tobak.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213