lørdag den 26. september 2015

Prognose nyreinsufficiens


Prognose nyreinsufficiens

Prognose nyreinsufficiens

Prognose nyresvigt er forskellig for hver, på grund af uforudsigeligheden af ​​sygdommen. Disse faktorer vil påvirke prognosen for nyresvigt:

- Varighed

- Muligheden for komplikationer

- Inddrivelse

- Mulige udfald

- Generel sundhed

- Tage medicin

- Livsstil

Prognose: Kronisk og akut nyresvigt.

Nyresvigt omfatter kronisk nyresvigt og akut nyresvigt. Nyrefunktionen hos patienter med kronisk nyresvigt har fortsatte med at falde, men ikke alle vil udvikle slutstadiet nyresygdom.

Sammenlignet med voksne, børn med akut nyresvigt prognosen er god, selv i tilfælde af hastigheden, kan ESRD udvikle sig.

Kronisk nyresvigt kan udvikle i mange år, så det kaldes "tavse sygdom". En anden grund er, at der ikke sygdomssymptomer ofte udvikle sig over flere år. Resultater kroniske sygdomme og kronisk nyresvigt, hvis den ikke behandles, kan det være fatalt.

Reparere beskadigede nyrer og forbedre nyrefunktionen, kan øge prognose, især den passende behandling, såsom dialyse, som hjælper opretholde livet.

Der er nogle faktorer, der kan påvirke prognosen for akut nyresvigt omfatter:

- Kramper

- Blødning

- Coma

Ikke desto mindre, dialyse effektivt at behandle livstruende komplikationer af disse. Hvis du lider af kronisk nyresvigt eller akut nyresvigt, og accepterer ikke behandling, vil føre til en dårlig prognose. Synes vigtigere for kronisk nyresvigt, nyrefunktion forbedret og reducere symptomerne på komplikationer.

Hvis du føler dig dårligt, er du sikker på at se en læge for at tjekke på en regelmæssig basis vil hjælpe dig med at blive fortrolig med deres fysiske tilstand, og bedre kontrol over patienten. Du kan kommunikere på ethvert tidspunkt med vores online læge eller mig, vi er glade for at hjælpe dig.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru