onsdag den 16. september 2015

I et forhold med øget kreatinin og nyresygdom eller ej

I et forhold med øget kreatinin og nyresygdom eller ej
Er der en sammenhæng med øget kreatinin og nyresygdom? Er der en sammenhæng med øget kreatinin og nyresygdom? Hvad er forholdet mellem dem? Når kreatinin over normen (0,5-1,2 mg / dl eller 43-133 mmol / l), kaldes det høj kreatinin. Kreatinin i denne artikel har en gennemsnitlig serumkreatinin. Når creatininniveauer større end 1,2 mg / dl, er nyrerne allerede beskadiget.

Niveauet af kreatinin i blodet - et mål for nyrefunktion. Hvis nyreskader forskellige affald og toksiner, såsom creatinin, ophobes i blodet, fordi de beskadigede nyrer ikke kan fjerne skadelige stoffer fra blodet. Kronisk nyresygdom (CKD) er opdelt i 4 etaper i niveauet af kreatinin:

1, perioden med kompenserende nyrefunktion:

Så komponerer kreatinin 133-177 mmol / l og er let nedsat nyrefunktion, men relativt normalt fjerne affald og giftstoffer og balance internt anliggende.

2, under dekompenseret nyrefunktion:

Så kreatinin - 178-442 mmol / l. 65% -75% af glomeruli i nyrerne er allerede beskadiget, og mange har glomeruli sklerose. Så ofte er der forskellige problemer med stofskiftet, og andre symptomer og komplikationer.

3 Nedsat nyrefunktion:

Creatinin 443-707mkmol / l. Glomerulær kleroz der skæring og nyrefunktion tilbagegang. Patienter kan lide af hyppig vandladning om natten, anæmi, acidose og andre.

4, uræmi, eller end-stage nyresvigt (kronisk nyresvigt)

Kreatinin niveauer over 708 mmol / l. Mere end 95% af glomeruli krænket. Så dialyse eller en nyretransplantation er nødvendig for patienterne.

Micro-kinesisk medicin kan give fuld spille til effektiviteten af ​​at anvende avanceret teknologi til at udtrække de kinesiske farmaceutiske aktive ingredienser, er stoffet let absorberes af kroppen, spille en stærk terapeutisk effekt. Denne terapi er en lokal behandling med en effektiv penetration og infiltration enheder kan lægemidler hurtigere være i det berørte nyre, som hjælper kroppen til at optage, begrænset til brugere med at undgå bivirkningerne af lægemidler og andre behandlinger mere bekvem. Efter genetablering af nyrefunktion og kroppen af ​​toksiner udledes, kreatinin, naturligvis reduceres.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213