mandag den 28. september 2015

Grundlæggende kendskab til diabetes


Grundlæggende kendskab til diabetes

Grundlæggende kendskab til diabetes

Diabetes, også kendt som diabetes, beskriver en gruppe af stofskiftesygdomme, hvor folk har blodsukkeret. Patienter med højt blodtryk tendens til at opleve polyuri, polydipsi, polyfagi og vægttab. Der er tre typer af diabetes.

Type 1 diabetes

Kroppen producerer ikke insulin. Folk har en tendens til at udvikle type 1-diabetes før 40, ofte i den tidlige voksenalder eller ungdomsårene. Omkring 10% af alle tilfælde af diabetes er type 1. Patienter med type 1-diabetes skal tage insulininjektioner for resten af ​​deres liv.

Type 2-diabetes

Kroppen ikke producerer tilstrækkeligt insulin eller kroppens celler ikke reagerer korrekt på insulin. Omkring 90% af alle diabetes tilfælde af denne type. Vægttabet efter en sund kost, motion og kontrol af blodsukkeret kan være i stand til at kontrollere symptomerne på type 2-diabetes i en vis grad. Men Type 2-diabetes er normalt fremadskridende sygdom, bør patienterne tage tabletterne med insulin.

Mennesker med central fedme, mave fedt, eller abdominal fedme er særligt udsatte for at udvikle diabetes type 2. Mænd, hvis testosteron niveauer er lave viste sig også at have en højere risiko, en anden risiko for type 2-diabetes, og mere som vi bliver ældre.

Diabetes under graviditet

Denne type påvirker kvinder under graviditet. Og diagnosen svangerskabsdiabetes opstår under graviditet. De fleste patienter kan overvåge deres diabetes gennem kost og motion, og fra 10% til 20% af dem har til at tage medicin. Hvis svangerskabsdiabetes ikke diagnosticeres eller er ude af kontrol, kan det øge risikoen for komplikationer under fødslen, barnet kan være større end den burde være. Før graviditeten, ikke spiser for meget animalsk fedt og kolesterol.

Diabetes kan forårsage mange komplikationer, der kan være livstruende, såsom nerveskader, nyresygdom, kardiovaskulær sygdom, perifer vaskulær sygdom og så videre.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Quick Recovery!

Tlf: + 86-311-89261083 + 86-311-89261365

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779