mandag den 21. september 2015

Hvad er de konkrete årsager til polycystisk nyresygdom?


Hvad er de konkrete årsager til polycystisk nyresygdom

Hvad er de konkrete årsager til polycystisk nyresygdom?

Polycystisk nyresygdom er en kinesisk kategorien "akkumulere". Normalt forårsaget af en mangel på retfærdighed, indre organer ophøre venskab, vitalitet og størkning af blod, slim i maven forårsaget af abdominal koger. Almindeligvis anvendes i klinisk behandling af varme og fugt, fremme blodcirkulationen. På grund af fugtighed i nyren, er traditionel kinesisk medicin hæmmes ofte af faren for luften, tilbøjelige til overbelastning, hvilket resulterer i en sund sjæl, blod og vand sammen i en modsigelse. Således kan specifikke grunde til polycystisk nyresygdom?

Den første grund: Svær medfødt udvikling.

Ekspertanalyse af nyrerne: medfødt dysplasi kan dårligt forskellige sygdomme i forbindelse med cystisk nyresygdom, hovedårsagen til hjernen kan svamp nyre, polycystisk nyresygdom og andre cystisk dysplastiske nyresygdom, etc. Gener medfødte misdannelser normalt normale, så det er en genetisk mutation af gener eller forskellige.

Den anden grund: Gene mutation (ikke-genetiske)

Expert analyse af nyrerne: Til polycystisk nyresygdom, er det primært gennem genetiske forældre separeret i autosomal dominant og autosomal recessiv. Men nogle nyresygdom patienter, der ikke arvelige polycystisk er forældre, ikke medfødt dysplasi, polycystisk nyresygdom, men fosteret dannes, når mutationen. Under dannelsen af ​​embryonet på grund af forskellige faktorer, til en mutant form af det gen dannes af polycystisk nyresygdom, selvom dette kun forekommer meget sjældent, men stadig forekomme. Således hos nogle patienter, forældre har polycystisk nyre.

Den tredje grund: Forskellige infektioner

Expert analyse af nyrerne: Infektion kan forekomme patologiske forandringer i det interne miljø, resultatet er det miljø, der til gavn for

Den fjerde grund: toksin

Analyse af nyrerne Ekspert: toksin i kroppen kan skade mange celler og væv i begrænsningen, og derefter bliver syge, og livstruende, men producerer en genmutation, medfødt anomali i vækst, etc. Typisk blev toksin som kemikalier, nogle kemiske stoffer, radioaktiv stråle, forurening mv Det skal bemærkes, især et par medicin har nefrotoksicitet, hvis de bruges forkert, kan det let føre til nyreskader.

Hvis du ønsker at vide viden om polycystisk nyresygdom, eller find et tilbud om behandling, du kan kommunikere med os, efterlade en besked eller sende e asya.yue@mail.ru, giver vi dig et svar inden for 24 timer.