onsdag den 16. september 2015

Kronisk nyresvigt i fase 3

Kronisk nyresvigt i fase 3
Kronisk nyresvigt er opdelt i fem etaper. Niveauet af glomerulære filtrationshastighed hos patienter med kronisk nyresvigt 30-59 ml / min / 1,73 m2. Symptomer på kronisk nyresvigt i tredje fase omfatter: ødem, proteinuri, hæmaturi, forhøjet blodtryk, spiseforstyrrelser, hjerte-kar-sygdom. Nyre Sundhed er meget vigtigt for os, de hjælper os med at rydde op i affald i blodet og udvise affaldsprodukter i kroppen, regulerer blodtrykket og hjælper produktionen af ​​hæmoglobin. kronisk nyresvigt i tredje fase af nem adgang til ESRD. Derfor, i patienter med kronisk nyresvigt i tredje fase er det nødvendigt at tage rettidig behandling.

Micro-kinesisk medicin kan give fuld spille til effektiviteten af ​​at anvende avanceret teknologi til at udtrække de kinesiske farmaceutiske aktive ingredienser, er stoffet let absorberes af kroppen, spille en stærk terapeutisk effekt. Denne terapi er en lokal behandling med en effektiv penetration og infiltration enheder kan lægemidler hurtigere være i det berørte nyre, som hjælper kroppen til at optage, begrænset til brugere med at undgå bivirkningerne af lægemidler og andre behandlinger mere bekvem.

Niveauet af urinstof og kreatinin forøget nyresvigt (dekompensation), dvs. periode CKD-3, reversibilitet stærk på dette tidspunkt. Hvis du kan få det fulde regelmæssig behandling, nyrefunktionen kan gendannes, kreatinin kan reduceres. Alligevel er det nødvendigt lavt proteinindhold, lavt fedtindhold, lavt saltindhold og forhindre forkølelser og infektioner, især respiratoriske og gastrointestinale infektioner og urinvejsinfektioner og infektioner i huden, kan de gøre tilstanden værre. I den nuværende tilstand, har vi nok tillid til at hjælpe med at forbedre nyrefunktionen: Brugere.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213