lørdag den 26. september 2015

Skaldyr og øl, spise sammen, det mest nyreskader


Skaldyr og øl, spise sammen, det mest nyreskader

Skaldyr og øl, spise sammen, det mest nyreskader

Typisk historie

Mr. Zhang, spise fisk og skaldyr, drikke øl, være længe oppe for at se kampen status VM for et par dage, kvalme og opkastning, oliguri, blev forvirring bragt til hospitalet. Efter inspektionen, diagnosticering af akut nyresvigt forårsaget af høj urinsyre nefropati.

Hvorfor spise fisk og skaldyr, der lider af nyresvigt?

Grundlæggende kendskab

Nyreinsufficiens - et syndrom af lidelser i nyrerne, hvilket fører til nedbrydning af vand, elektrolyt, nitrogen arter udveksling. Der er akut og kronisk nyresvigt.

Svar fagfolk

Seafood ejer højt proteinindhold fødevarer, der indeholder purinnukleotid sammensætning, urinsyre er slutproduktet af purin metabolisme, betyder purinmetabolismen ikke regulere eller renal udskillelse af urinsyre reduktion, kan gøre blodet urinsyre ovenfor. Når koncentrationen af ​​urat i blodet mætning, kan aflejring af uratkrystaller deponeres i nyrerne forårsager nyreskade. Det "urica nefropati", også kendt som "hyperuricemia nefropati."

Hvis skaldyr og øl spiser sammen, kan føre til gigt. Da de spiste en masse skaldyr og øl, vil fremskynde dannelsen af ​​urinsyre, for meget urinsyre er deponeret i leddene eller bløde væv, der forårsager betændelse i leddene og bløde væv. Når gigt angreb, ikke kun leddene var smerter og hævelse endda forårsage feber.

Således spise fisk og skaldyr, kan du forberede nogle ingefær, eddike og hvidvin kan fungere som en funktion af deodoriceringssystem, sterilisering, og kulde, blodcirkulation stimulerende virkning. Hvis du spiser skaldyr og drikke øl, bør du drikke kogt vand eller sodavand, for at undgå dannelse af urica nefropati.

Hvis du føler dig dårligt, er du sikker på at se en læge for at tjekke på en regelmæssig basis vil hjælpe dig med at blive fortrolig med deres fysiske tilstand, og bedre kontrol over patienten. Du kan kommunikere på ethvert tidspunkt med vores online læge eller mig, vi er glade for at hjælpe dig.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru