mandag den 21. september 2015

Kronisk nyresvigt kan helbredes


Kronisk nyresvigt kan helbredes

Kronisk nyresvigt kan helbredes

Hvis patienten er i den tidlige fase af nyresvigt, kreatinin værdi er ikke særlig høj, at samarbejde aktivt med behandling, forskning deres vaner, air-condition, er det muligt at få en forholdsvis lang levetid. det er bare der, kan den rette behandling føre til inddrivelse af nyreskader og dårlig heling, vil patientens tilstand forværres i uræmi sygdom er mulig.

På grund af individuelle forskelle, et behandlingsprogram for hver person er forskellig. Key behandling, det forhindrer fibrose, nyreceller, reparere beskadigede nyreceller, nyreceller beskytte mod skader, yderligere at beskytte nyrerne ikke længere skade.

Dialyse kan hurtigt kontrollere symptomerne på nyreinsufficiens, men dialyse kun en midlertidig løsning, og har mange bivirkninger, renale ekskretionsorganerne af kroppen på grund af nyreinsufficiens, vil flere giftstoffer ophobes i kroppen, vil patienten nødt til at gennemgå dialyse for at rense kroppen af ​​toksiner, er princippet om dialyse for at rense toksiner gennem indretningen i blodet, lad nyrerne mister deres evne til at reparere sig selv, det tilføjer til byrden på nyrerne, på lang sigt er faktisk forværres af nyresvigt hos en patient. og forårsage en række komplikationer, kan alvorlige komplikationer fare for patientens liv.

Vores hospital er den bedste behandling, mikro-kinesisk medicin Osmotherapy, Ved denne behandling mange forskellige kinesiske lægemidler, der anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan udvide blodkarrene, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt i blokerende renal fibrose, reparere beskadigede nyrer, reducerer nyrefunktionen opsving funktion, med henblik på at genskabe den oprindelige struktur i nyrerne. så nyrerne vil komme

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779