onsdag den 16. september 2015

Stadier af diabetisk nefropati og dets kliniske manifestation


Stadier af diabetisk nefropati og dets kliniske manifestation

Stadier af diabetisk nefropati og dets kliniske manifestation

Diabetisk nefropati er en almindelig nyresygdom forårsaget af diabetes. Klinisk kan vi opdeles i fem faser, på hvert trin er forskellige morfologi nyrefunktion og patientens symptomer. Kun en detaljeret forståelse af scenen og kliniske manifestationer, kan vi rette medicin og behandling. Lad os få en detaljeret forståelse af diabetisk nefropati.

Diabetisk nefropati etape Ⅰ: Stage glomerulusfiltration højt. Karakteristik af en glomerulære filtrationshastighed (GFR) og renal stigende stigning volumen. Denne fase af diabetisk nefropati reversibel efter insulinbehandling kan gendannes, men ikke nødvendigvis helt tilbage til normal. I Ⅰ fase diabetisk nefropati er ingen histopatologisk skade.

Diabetisk nefropati fase Ⅱ: normal albuminuri periode. Denne fase af urinalbuminudskillelse (UAE) er normal. I fase Ⅱ indtruffet diabetisk nefropati glomerulær strukturændringer, glomerulær kapillær basalmembranen (GBM) fortykkelse og mesangialmatricen stigning. Patienter stadiiⅡ blodtryk er normalt på alle. I stadiiⅠi fase Ⅱ patienter øger GFR, UAE okay, og så scenen diabetisk nefropftii ikke kaldt diabetisk nefropati.

Diabetisk nefropati etape Ⅲ: Tidligt diabetisk nefropati. GFR faldt til normal (130 ml / min). Høj filtrering kan være en af ​​grundene til, at patienterne har mikroalbuminuri. På dette stadium, at patientens blodtryk en svag stigning, GBM patienten fortykkelse og mesangialmatricen stigning, den eksisterende glomerulære type bånd, type diffusion læsion og arteriolær hyalinization, mere begyndte at dukke nekrotisk glomeruli.

Diabetisk nefropati etape Ⅳ: Klinisk eller åbenlys diabetisk nefropati. Denne fase er karakteriseret ved massiv albuminuri, blodtryk højere. GBM patsinta indlysende fortykkelse og mesangialmatricen udvides. nekrotisk glomeruli og øget tilbageværende glomerulær kompenserende hypertrofi. 3 et typisk symptom på diabetisk nefropati ---- massive albuminuri, ødem og forhøjet blodtryk. Kun 30% af diabetisk nefropati patientens GFR fald på dette tidspunkt var den gennemsnitlige reduktion på ca. 1 ml / min, men de fleste patienter med serumkreatinin i serum ikke er høj.

Diabetisk nefropati etape Ⅴ: Nyresvigt. På grund af den glomerulære kapillære basalmembran (GBM) fortykkelse og massive nekrotisk glomeruli, filtrering funktion af nyrerne fald, hvilket fører til nyresvigt, kreatinin og urea nitrogen steg, ledsaget af et kompleks af forhøjet blodtryk, ødem og hypoproteinæmi. Patienterne har som regel gastrointestinale reaktioner såsom appetitløshed, kvalme og opkastning, vil en anden opstå en alvorlig kaliummangel anæmi og metabolisk acidose. Så er der nerveskader og tab af uræmi kardiomyopati.

Ovenstående introduktion til de kliniske symptomer og stadier af diabetisk nefropati, jeg håber, at patienten kan have en symptomatisk behandling i tid og advare nyreinsufficiens. Hvis du ønsker at vide viden om diabetisk nyre- eller få et tilbud om behandling, du kan kommunikere med os, efterlade en besked eller sende e kidneyhospitalcn@mail.ru, vil vi give dig et svar inden for 24 timer.