mandag den 21. september 2015

At behandle hypertensiv nefropati og lavere creatininniveauer af traditionel kinesisk medicin


At behandle hypertensiv nefropati og lavere creatininniveauer af traditionel kinesisk medicin

At behandle hypertensiv nefropati og lavere creatininniveauer af traditionel kinesisk medicin

Hypertensive nefropati er en af ​​de mest alvorlige komplikationer, der forårsager højt blodtryk. Når nyrefunktionen er forkælede, metabolitter, såsom kreatinin, nyre, som ikke kan ren, således der er en høj kreatinin etc. Disse metabolitter tilbage i kroppen og ødelægger det menneskelige legeme. Derfor reducerer kreatinin Casati er meget vanskeligt, og nu ser på, hvordan man behandler hypertensiv nefropati traditionel kinesisk medicin.

Typisk er patienter, der tager medicin, og rødmen nyrerne til at reducere kreatinin. Patienter kan se en betydelig terapeutisk effekt. Men slutresultatet er mere og mere afhængige af narkotika eller dialyse, og serumkreatinin niveauer forblev stabil, så hurtigt højere. Hvorfor er det? Årsagen er, at det ikke er beskadiget nyrer konserverede, og det ikke er repareret. Traditionel kinesisk medicin hjælper patienter med hypertensiv nefropati løse dette problem.

I vores hospital anvendte traditionel kinesisk medicin til behandling af nyresygdom, herunder:

Cirkulation Terapi

Fjerne toksin - at fjerne de sygdomsfremkaldende faktorer i blodet. Sdavochnye kinesisk medicin kan rense toksiner sprede dem på forskellige dele af kroppen i overensstemmelse med en række sygdomme og fjerne giftstoffer fra blodet af forskellige lægemidler.

Terapi Fuld bade

Medicin for fuld bade trænge rillerne og gennem porerne i meridianer og akupunkturpunkter langs meridianer indgå indvolde, dispergeret lys og åbent hul, varme nyrerne og styrke Yang. Med sådanne handlinger, kan de producere en toksisk patogen meridianer gennem sved og indvolde i urinen.

Terapi kinesisk medicin indtages gennem munden

Fokus på brugen af ​​lægemidler, puste nyt liv blod og opløses stasis, at behandle en række inflammatoriske og giftige stagnation med denne funktion.

Enema Therapy

Release patogener forårsaget af et toksin ved at administrere medicin endetarmen, glat Fu-chi og qi mudret fald og genoprette funktionen af ​​milten og maven.

Terapi Foot Spa

Stimulere den oprindelige Qi i nyrerne meridianen og rense giftige sygdomsfremkaldende faktorer i nyren meridian ved at sænke benene til den medicinske fordøjelse, som kan virke på Yongquan punkt og Taixi punkt. Denne behandling er en fodbad kan give tilstrækkelig original Qi i nyrerne meridianen af ​​mund- Shaoyin og smidig afvikling inden nyrerne og derefter den oprindelige Qi i nyrerne kan inddrives.

Moxibustion terapi

Administrer qi og blod i meridianen gennem afbrænding, hvilket gør strømmen af ​​qi og blod glat, harmoniseringen af ​​de indre organer, og nærende og sikker beskyttende Qi. Således kan modstanden af ​​legemet genoprettes. Målet med behandlingen er at opretholde en sund Qi i kroppen og modstå angreb af patogene faktorer.

Terapi varm komprimere

De vigtigste funktioner er at rense giftige sygdomsfremkaldende faktorer i nyren under anvendelse af en varm komprimere. Varm komprimere på et bilateralt Shenshu point kan ustrayat toksiner og returnerer originalen qi, og anvender dem til akupunkter Shenshu (BL23) eksternt.

Selvfølgelig er der stadig andre behandlinger for patienter med hypertensiv nefropati. Målene er at forbedre miljøet og kvaliteten af ​​blodgennemstrømningen blod dæmpe højtryk, kreatin og andre giftstoffer. Når strømmen af ​​sunde blod i nyrerne, nyrefunktion forbedret og reducerer kreatin og ikke gentage ovenstående. Endelig, hvis du vil vide mere, kan du kontakte vores online kundeservice eller send en e-mail til asya.yue@mail.ru. Vi vil reagere inden for 24 timer.