tirsdag den 29. september 2015

Patienter med diabetisk nefropati og har urin for at undgå dialyse


Patienter med diabetisk nefropati og har urin for at undgå dialyse

Patienter med diabetisk nefropati og har urin for at undgå dialyse

Diabetisk nefropati på grund af kompleksiteten af ​​patogenese, at udvikle hurtigere end de andre sygdomme, og det samme niveau af kreatinin, patienter med diabetisk nefropati er tidligt i processen med dialyse, dialyse er en meget smertefuld ting for patienter, de ønsker at undgå dialyse.

Selv patienter med diabetisk nefropati undergik dialyse, dog vil den manglende beskyttelse og reparation af nyrefunktionen uundgåeligt synes oliguri eller ingen urin.

Dialyse kan erstatte kun arbejde i nogle aspekter til nyrerne. undgå dialyse patienter med diabetisk nefropati, skal du først gendanne funktionen af ​​nyrerne. Traditionel kinesisk medicin behandling for at hjælpe dig med at løse disse problemer.

Urter til oral administration:

Fordi patienter kan være ledsaget af ødem og oliguri fænomen

så urter kan reducere de komplikationer, kan den aktive bestanddel i præparatet fjerne qi stagnation afgiftning.

Akupunktur:

Ved at anvende den kanyle akupunktur stimulerer cellerne til at producere en række reaktioner, således at opnå formålet med behandlingen.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling til behandling af kronisk nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan udvide blodkarrene, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt i blokerende renal fibrose, reparere beskadigede nyrer, reducerer nyrefunktionen opsving funktion, med henblik på at genskabe den oprindelige struktur i nyrerne.

Med vores behandling kan patientens blod renses, nyrefunktion kan også gendannes. patienter kan tydeligt se forøgelsen af ​​urin, og selv antallet af dialyse vil være mindre.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779