mandag den 28. september 2015

Diabetisk nefropati baser


Diabetisk nefropati baser

Diabetisk nefropati baser

Generelt nyresygdommen forårsaget af diabetes, kaldet diabetisk nefropati, former for højt blodsukker over arbejder nyrerne. Hvordan præcist? Diabetes er en gruppe af stofskiftesygdomme, der påvirker systemet med bittesmå blodkar. Hvordan er denne relateret til nyreproblemer? Inde nyrerne, millioner af bittesmå blodkar, der fungerer som filtre. Diabetes påvirker en vigtig filtreringssystem og gør deres manglende evne til at fungere godt. Nyresygdom som følge af angrebet beskadigelse af år.

Høje niveauer af sukker i blodet at ødelægge glomeruli (den såkaldte filter) i lang tid, og har en progressiv nyresygdom. De fem stadier af diabetisk nefropati er:

Trin 1: nyre stigninger i størrelse og er ledsaget af en høj filtrering. Dette kan annulleres indtil en højt sukkerindhold styres.

Trin 2: renale strukturændringer på dette tidspunkt, glomerulære basilarmembranen tykkere og samtidig, proteinuri angreb efter intens træning. Det tager normalt mere end fem år at gå videre til trin 2.

Trin 3: vedvarende albuminuri formular med nedsat nyrefunktion, der forekommer hos diabetikere lider af sygdommen i mellem 5 og 15 år. I trin 3, stadig står en chance for at rette diabetisk nefropati, hvis korrekt behandlet.

Trin 4: Også kaldet klinisk diabetisk nefropati. Den massive tab af protein i urinen (mindst 3,5 / dag), hævelse og forhøjet blodtryk er de tre mest almindelige symptomer. Det er svært at vende, når hans tilstand udvikler sig til den fase af sygdommen 4.

Trin 5: dialyse og nyretransplantation kan være nødvendig for at opretholde livet for patienter, som sundhedsstatus allerede nået ESRD eller uræmi.

Her er nogle risikofaktorer, der kan hjælpe dig uddanne dig selv, og derefter undgå sygdommen. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-89261083 + 86-311-89261365

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779