onsdag den 16. september 2015

Hvorfor skal patienter har altid polycystisk nyresygdom højt blodtryk

Hvorfor skal patienter har altid polycystisk nyresygdom højt blodtryk
For patienter med polycystisk nyresygdom, nyrecyster ødelægge, de vil have en masse symptomer, en indlysende symptom er højt blodtryk.

Hvilken skade vil opstå på grund af højt blodtryk?

Forhøjet blodtryk er en meget høj risiko for komplikationer hos patienter med nyresygdom, så hvis de ikke kan være effektivt at kontrollere hypertension er hypertension kan tydeligt øge patienter nyreskade.

På den ene side kan forhøjet blodtryk og fremskynde hastighedsforøgelse nyrecyster, derved fremskynde skader på nyrer af polycystisk nyresygdom hos patienter. På den anden side, kan hypertension direkte øger også nyreskader patient. på grund af højt blodtryk kan forårsage skade på arterierne, nephron det væsentlige består af et blodkar, kan det føre til direkte skade nyrerne, der forårsager renal arteriosklerose.

Desuden hypertension er også meget let at forårsage hjertekarsygdomme, er også den vigtigste dødsårsag hos patienter med nyresygdom.

Hvorfor polycystisk nyrepatienter sygdom synes hypertension?

hypertension patienter med polycystisk nyresygdom er meget almindeligt, og generelt vil have forhøjet blodtryk hos patienter, hvor han ikke viste nyreskader.

Renal hypertension skyldes to hovedårsager, en af ​​dem er overdreven sekretion af hormoner, en stor mængde vand og natrium forsinket organ. når kroppen har en masse, fordi blodkarrene rumme den ekstra natrium og vand, således forlænget. så vil forårsage hypertension. men hypertension på grund af natrium og væskeophobning, vises, når nedgangen i nyrefunktionen hos patienter. men det er også grunden til den sene polycystisk nyresygdom hos patienter med hypertension.

Nyresygdom patienter polycystisk med hypertension i starten, det er på grund af overdreven sekretion af hormoner. Når børstetryk på nyren kan føre til renal iskæmi, til gengæld føre til øget reninudskillelse. dette vil producere mange former for angiotensin, de vil stimulere patientens blodkar, hvilket fører til forhøjet blodtryk.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213