tirsdag den 15. september 2015

Hvorfor polycystisk nyresygdom, patienter føler sig ofte træt

Hvorfor polycystisk nyresygdom, patienter føler sig ofte træt
Patienter polycystisk nyresygdom har en fælles symptom, at patienter føler sig ofte træt og træthed patienter er langvarig, og vil stadig have andre symptomer, som nogle bleg teint, blege læber, etc.

Faktisk træthed symptomer på polycystisk nyresygdom primært på grund af anæmi, også kaldet renal anæmi. Nyrerne har mange funktioner, og en vigtig egenskab er, at det kan udskille hormoner, der regulerer metaboliske balance i kroppen,

som aktivt vitamin D3, renin, erythropoietin, etc., hvoraf erythropoietin for hæmatopoietisk funktion af kroppen spiller en vigtig rolle. Når gradvist øge nyrecyster hos patienter, vil de gradvist ødelægge nyrerne fra patienten, og også at ødelægge nyrefunktionen og mindske udskillelsen af ​​hormoner. sekretion af erythropoietin reduktion vil direkte føre til et fald i produktionen af ​​røde blodlegemer hos patienter.

Røde blodlegemer kan transportere ilt for stofskiftet i kroppen, når de røde blodlegemer hos patienten reduceret ilt til kroppen er lavere, så brugen af ​​energi til kroppen, og vil også blive reduceret, patienter vil også føle træt.

Desuden, når patienterne var polycystisk nyresygdom i et sluttrin, fordi en stor del af nyrefunktionen er blevet ødelagt, vil det forårsage en masse af metaboliske affaldsprodukter og giftige stoffer akkumuleret i blodet, og de blev transporteret til de forskellige dele af kroppen med blodcirkulationen.

Faktisk da der er nogle giftige stoffer på kroppen, der skal leveres til knoglemarven, kan de undertrykke knoglemarven hæmatopoietisk funktion, vil dette reducere erythrocyt. Desuden er der visse giftige stoffer på kroppen kan også reduceres overlevelsestid af røde blodlegemer. det vil øge symptomerne på anæmi.

Således patienter i de tidlige stadier af nyresygdom, har udviklet symptomer på anæmi og træthed, men når patienter med fremskreden stadie af anæmi og træthed vil øge.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213