lørdag den 26. september 2015

Hvordan man kan forbedre nyrefunktionen hos polycystisk nyresygdom


Hvordan man kan forbedre nyrefunktionen hos polycystisk nyresygdom

Hvordan man kan forbedre nyrefunktionen hos polycystisk nyresygdom

Polycystisk nyresygdom er en genetisk sygdom, det er normalt karakteriseret ved mange cyster i begge nyrer eller en nyre. cyste fyldt med væske, som øges, kan cyster blive mere og mere, og så bliver undertrykte nyrerne og kan forårsage nyre bliver stor, at forårsage nyreskader. på grund af skader på nyrer, vil nyrefunktionen revnet.

Sådan forbedre funktionen af ​​nyrerne?

Som vi nævnte ovenfor, skader på nyrerne på grund af de øgede cyster, så hvis du ønsker at forbedre nyrefunktionen, er du nødt til at skrumpe cyste, derefter tage nogle terapi til at reparere beskadigede nyrer.

Hvilken behandling kan forbedre funktionen af ​​nyrerne?

Mikro-Osmotherapy kinesisk medicin som en innovativ behandling af traditionel kinesisk medicin i behandlingen af ​​nyresygdom, herunder polycystisk nyresygdom har en betydelig effekt. ved denne behandling, kan vi reducere skader på grund af polycystisk nyresygdom, og for at undgå komplikationer af polycystisk nyresygdom.

Som mikro-kinesisk medicin Osmotherapy forbedre nyrefunktionen?

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en speciel behandling i vores hospital, det aktive stof i lægemidlet kan trænge ind i nyre læsioner, fremskynde cirkulation væg mikro-kar, for at øge permeabiliteten af ​​cyste væg er cystisk væske vil flyde tilbage til at returnere blodet skal trækkes tilbage fra kroppen med omløb Blood metabolisme. Så er den aktive ingrediens i lægemidlet kan inaktivere epiteliale cellevægge, så cystisk væske ikke længere udskilles, kan cyster kontrolleres effektivt. Efter kontrol af cyste og nyreskader, kan nyrefunktion gradvist forbedret. Dog kan nekrose af nyrerne ikke repareres, så hvis du ønsker at få de bedste resultater, bør du tage denne behandling så tidligt som muligt.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779