tirsdag den 22. september 2015

Прогноз захворювання аутосомно-домінантного полікістозу нирок

Прогноз захворювання аутосомно-домінантного полікістозу нирок

Полікістоз нирок являє собою генетичне захворювання, включає аутосомно-домінантне полікістоз нирок і аутосомно-рецесивний полікістоз нирок. І що таке прогноз захворювання аутосомно-домінантного полікістозу нирок?

Аутосомно-домінантне полікістоз нирок частіше зустрічається в клінічній практиці. На ранніх стадіях захворювання може розвиватися безсимптомно протягом багатьох десятиліть. Зазвичай, пацієнти у віці від 30 до 40, коли буде симптоми. Симптоми аутосомно-домінантним полікістозу нирок включають гіпертензію, здуття живота, кров у сечі, задній або бічній біль або камені в нирках. Якщо вищевказані симптоми були, повинні негайно звернутися за медичною допомогою. Раннє агресивне лікування, щоб поліпшити прогноз аутосомно-домінантним полікістозу нирок.

Звичайні метою лікування є контроль симптомів і запобігання ускладнень. Гіпертонія може бути важко контролювати, але контроль є найбільш важливою частиною лікування. Це тому, що високий кров'яний тиск є важливою причиною для погіршення функції нирок.

Традиційні методи лікування включають препарати кров'яний тиск, антибіотики інфекції сечових шляхів, хірургічне видалення великої кісти і т.д. Нарешті, трансплантація діалізу або нирок не потрібна. Близько 50% пацієнтів розвивається ниркова недостатність у віці 60.

Як ефективно лікувати аутосомно-домінантний полікістоз нирок і зупинити прогресуюче погіршення функції нирок?

Загальне лікування може сповільнити прогресування хвороби, але не достатньо, щоб запобігти прогресування захворювання. Тим не менш, багато лікарі песимістично, що пацієнт не має кращий вибір, може тільки чекати погіршення функції нирок, нарешті діалізу.

У Китаї, Мікро-китайська лікарська осмотерапія є новим лікуванням аутосомно-домінантного полікістозу нирок. Це лікування можна зменшити великі кісти, зупинити зростання кісти і поліпшити функції нирок. Це лікування може запобігти розвитку хвороби, тим поліпшить прогноз аутосомно-домінантного полікістозу нирок.

У призначений термін побачити лікаря, щоб перевірити регулярно, допоможе вам ознайомитися з їх фізичного стану, і краще контроль більш хворим. Ви можете спілкуватися в будь-який час за допомогою нашої онлайн лікаря або зі мною, ми раді допомогти Вам.

Ася Юе

Skype: yuexuan992

Whatsapp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

Email: asya.yue@mail.ru