lørdag den 19. september 2015

Sådan behandler IgA nefropati har hæmaturi


Sådan behandler IgA nefropati har hæmaturi

Sådan behandler IgA nefropati har hæmaturi

I IgA nefropati, hæmaturi er et symptom på, hvordan du gør?

IgA nefropati er ledsaget af et stort antal symptomer, hvis ikke straks behandles, og vil føre til mange komplikationer.

En af dem, hæmaturi er symptom på IgA nefropati er fælles, som, IgA nefropati med hæmaturi, hvordan man gør det ?,

Bemærk forekomsten af ​​hæmaturi IgA nefropati har:

1. IgA nefropati patienter, når symptomerne dukkede nefropati, frygt ikke, og du ikke spiser det stof, du skal gå til en almindelig hospital for at få en detaljeret undersøgelse for at fastslå de væsentligste årsager til hæmaturi.

2. Kosten skal foretage nogle ændringer, hovedsageligt, kan du få lette måltider, undgå krydret krydret mad, undgå fødevarer med højt kalium, vedligeholde lavt saltindhold, henholdsvis at spise frisk frugt og grønt, hvis der ikke er symptomer på ødem, kan mageligt drikke vand.

IgA nefropati når der hæmaturi, hvordan skal det behandles?

De grundlæggende årsager til hæmaturi IgA nefropati grund skader på nyrer og urinvejsinfektion. så vi ønsker at behandle hæmaturi bør begynde at reparere nyrerne.

Vores hospital har terapi, mikro-kinesisk medicin Osmotherapy bruger Terapi traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling til behandling af kronisk nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan udvide blodkarrene, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt i blokerende renal fibrose, reparere beskadigede nyrer, reducerer nyrefunktionen opsving funktion, med henblik på at genskabe den oprindelige struktur i nyrerne.

Efter behandlingsperioden, kan patienterne klart føle komfort og lethed symptom hæmaturi markant forbedre eller endda forsvinde.

Hæmaturi IgA nefropati er ikke forfærdeligt, det vigtigste er at tage passende behandling, er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy et godt valg for dig. Ud over behandling end patienter bør også være mere opmærksomme på i deres daglige liv, til at ændre dårlige vaner, med en positiv og optimistisk holdning til ansigt hverdagen.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213