onsdag den 30. september 2015

Ødem og nyresygdom


Ødem og nyresygdom

Ødem og nyresygdom

Ødem omfatter lokal ødem og hævelse af kroppen. lokal ødem relateret til en bestemt del, såsom lavere lemmer, ansigt, mave, etc.

lavere ende ødem normalt er arteriovenøs vaskulær sygdom, såsom en thrombe osv; hævelser i ansigtet flere allergi forårsaget af forkert brug, hævelse af maven ascites grundet skrumpelever.

Hævelse af kroppen vedrører alle dele af kroppen symmetrisk ødem, såsom ødem af bilaterale nedre ekstremitet, øvre ekstremitet og øjenlåg, hævelse af grunden mere til hjerte og nyre læsioner. kardiogent ødem på grund af overdreven intravaskulær blod, der forårsagede hjertesvigt, symptomer var lavere ende ødem ikke var indlysende, tidligt om morgenen, vil hævelsen stige efter flytningen,

nat, lettet ved hvile, mens der er hjertesygdomme, såsom hjertebanken, svimmelhed, stakåndethed og så videre.

Nyre hævelse er ødem af øjenlåg, om morgenen, viste bilateral hævelse af øjenlåg,

hævelse af de nedre ekstremiteter, det har intet at gøre med de aktiviteter, der kan forekomme oliguri. hvis akut nephritis, IgA nefropati, og så videre, farven af ​​urinprøver viste vand til at vaske kødet; hævelse af nefrotisk syndrom er en meget alvorlig, indlysende hævelse af øjenlåg, øvre lemmer, huden, hævelse af pungen og andre dele samt, urin skum stiger betydeligt; kronisk nefritis placerer underekstremitet ødem. under normale omstændigheder, kan renal ødem ikke blive frigivet fra resten. på dette tidspunkt screening urin, nyrefunktion, blodtryk og lignende, kan finde årsagerne ødem.

Der er også en hævelse kaldet idiopatisk ødem, årsagen er ikke klart, flere og menstruation-relaterede, normalt præmenstruelle ødemer i underekstremiteterne i varierende grader, i betragtning af de mange grunde ødem, så du skal ikke blindt medicin efter lider ødem skal gå til hospitalet for rettidig behandling.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779