søndag den 27. september 2015

Sådan undgår dialysepatienter med nyresvigt?


Sådan undgår dialysepatienter med nyresvigt

Sådan undgår dialysepatienter med nyresvigt?

Nyresvigt er en af ​​de mest frygtede sygdomme. Når patienter kender syg, mener han, at det ikke har nogen fremtid, og ikke ved, hvad du ellers kan gøre. Behandlingen er sædvanligvis med dialyse eller transplantation. Hver uge, patienten har brug for dialyse og vil være mere hyppige. En kamp egnet nyretransplantation er meget vanskeligt. Se online læge for at få mere information.

Men der er en vej ud. Nogle naturlige behandlingsformer og konventionel medicin kan hjælpe patienter. Vi gør dette, kan flere mennesker forstår. Vi kombinerer en række enkel og sikker metode til behandling, så patienterne bringe deres nyre sundhed.

I dagligdagen, kan du spise grønne grøntsager. For eksempel hvidløg, grønkål, broccoli, æg protein, olivenolie, æble, vitamin, blomkål og andre korsblomstrede grøntsager.

Hvis en meget alvorlig sygdom, bør du gå til hospitalet til behandling. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en forbedring og innovation af traditionel kinesisk medicin (TCM). De største effekter af TCM er langsigtede virkning, færre bivirkninger, men det tager lang tid at få virkning, og patienterne må lide den bitre lægemiddel afkog og lang-pass INDRE medicin skadelige for mave-tarmkanalen. Dets terapeutiske mekanisme: blokerer progressionen af ​​renal fibrose, gendanne defekte iboende celler og nyrefunktion, genoprettelse af den iboende struktur i nyren.

Hvis du kender til kronisk nyresygdom, eller er på udkig efter traditionel kinesisk medicin, til at behandle du giver os en besked herunder eller sende en mail til asya.yue@mail.ru, er vi glade for at give dig en professionel til at guide dig.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru