mandag den 14. september 2015

Hvilke metoder kan reduceres kreatinin

Hvilke metoder kan reduceres kreatinin
Kreatinin er den bedste påvisning på nyresygdom. for nyresygdom patienterne, når deres sygdom har udviklet sig til scenen på onsdag, vil normalt dukkede fastholdt et højt niveau af kreatinin. Således kan reducere serumkreatinin, hvilket betyder, at patienterne har en bedre tilstand eller ej.

Kreatinin er produktet af muskelstofskiftet modsætning til de andre materialer er mindre tilbøjelige til at få opsuget dermed dens værdi kan anvendes til at afspejle nyren af ​​patienten. når nyrepatienter på en vis grad af beskadigelse, kreatinin kan ikke udledes fra kroppen, og det vil ophobes i blodet. så hvis du sænkede niveauet af kreatinin, kan reparere skaderne af nyrerne, kaldes det nøglen. så vil forbedre patientens nyrefunktion, og kreatinin vil naturligvis blive reduceret.

Således at forbedre nyrefunktionen hos patienter? at forbedre behandlingen af ​​nyrefunktionen, den korrekte behandling er afgørende. Nu er de vigtigste behandling af nyresygdom, som regel ved hjælp vestlig medicin, de fleste af de behandlinger vil bruge nogle af de hormonmedikamenter. når patientens tilstand er blevet uræmi, vil dialyse og nyretransplantation anvendes til at opretholde sundheden af ​​patienter nyresygdom.

Vestlige medicin har en signifikant effekt, men det har stadig har sine ulemper. På den ene side, vestlige medicin har en god effekt til behandling af symptomerne på nyresygdom. men ikke meget godt forbedre tilstanden af ​​systematiske patient. På den anden side, kan vestlige medicin behandling af patienter nyresygdom, men det hjælper ikke at øge og forbedre nyrefunktionen hos patienter inddrive patienter stole på deres egne kropslige funktioner i patienten. men i andre ord, at vestlig medicin kontrollere symptomerne på patienter nyresygdom er meget nyttig.

En kinesisk medicin er bedst at behandle den betingelse, patienter systematisk, fordi kinesisk medicin kan gendanne skader på nyrepatienter og forbedre nyrefunktionen hos patienter og dermed forbedre fysisk funktion hos patienter. På den anden side, at en række urter behandle en række symptomer på nyresygdom har en god effekt. Anvendelsen af ​​kinesisk medicin og vestlig medicin til behandling af nyresygdom er meget effektiv, er det mere sandsynligt at blive reduceret kreatinin.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213