mandag den 14. september 2015

Sådan behandler polycystisk nyresygdom med nyresten

Sådan behandler polycystisk nyresygdom med nyresten
Data viser, at de polycystisk nyresygdom patienter mere end 30% vil blive ledsaget af nyresten. under normale omstændigheder, patienter er ikke klar over, at de var ledsaget af nyresten, når stenen er meget stor, eller forårsage blokering af urinvejene, smerter ved vandladning, fordi patienterne indse, at de har en sten i nyrerne.

De mest almindelige symptomer på nyresten er smerter i vandladning og smerter vil bevæge sig med bevægelsen af ​​stenene, ingen sten, og smerten forsvinder. For patienter med nyresten ikke kun smerte, der er mere alvorlige skader på nyrerne, og således til behandling af polycystisk nyresygdom og nyresten.

Dannelsen af ​​en nyre sten patienter polycystisk nyresygdom:

Stones er nogle hærdede materiale efterladt i nyrerne eller urinvejene. Patient polycystisk nyresygdom, hovedsageligt på grund af øgede cyster har medført en reduktion i nyrefunktion og iskæmi og hypoxi, nedsat urin og en stigning i urin-calcium og sammensætningen af ​​urinsyre i kombination med cystisk flydende sammensætning er også relativt let at danne sten, så patienterne De er mere tilbøjelige til nyresten.

Hvordan man behandler en nyresten polycystisk nyresygdom:

Ekstrakorporal trykbølge lithotripsi er den mest almindelige måde at behandle nyresten, men det kan kun fjerne sten i urinvejene, og det er ikke alle slette.

Hertil kommer, for patienter med polycystisk nyresygdom, må vi også tage hensyn til, om det vil medføre et brud af cyster. dette er hvad vi nødt til at tage en blødere behandling, er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy dit bedste valg, kan den aktive stof komponent reduceres cyste, cyster styre vækst, forbedre nyrefunktionen, øge mængden af ​​urin. Således er stenene udskilles i urinen ud af kroppen, men der er en rolle, der kan forlænge ureter, smerten udhuggede sten.

Således ved behandling klippen af ​​nyrerne, på samme tid, det er muligt at behandle polycystisk nyresygdom, at afskærme dannelsen af ​​nyresten.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213