fredag den 25. september 2015

Terapi for kreatinin 720 og nyresvigt


Terapi for kreatinin 720 og nyresvigt

Terapi for kreatinin 720 og nyresvigt

For folk, der har nyresvigt og kreatinin 720, de virkelig ønsker at vide, at hvordan man behandler nyreinsufficiens og kreatinin 720, og en sådan situation kan helbredes? Her er vi forklaret i detaljer problemet, hvis du ønsker at få specifik rådgivning, kan du kontakte vores online læge.

Hvad betyder det nyreinsufficiens og kreatinin 720?

Det betyder, at sygdom patienter renale var femte etape af nyresvigt, nyrerne har alvorlige skader, ikke fungerer normalt.

På dette tidspunkt, mange giftstoffer og affald indsamlet i kroppen, vil det yderligere føre til en række symptomer. såsom hovedpine, kvalme, rygsmerter, hævelse. Kreatinin er en metabolisk produkt af muskler, med nedgangen af ​​nyrefunktionen, vil kreatinin fortsætte med at indsamle i kroppen, kan ikke udledes, og stigende. når kreatinin værdi nåede 720, viste, at nyreskader var meget alvorlig, som regel på dette tidspunkt, vil lægen anbefale, at patienter bør gennemgå dialyse.

Hvordan til at behandle nyresvigt og kreatinin 720?

På grund af den konstante udvikling af moderne medicinsk teknologi, har effektiv behandling blevet udviklet for at hjælpe med at behandle denne gode nyresygdom og for at sikre, at patienten leve et normalt liv. Denne terapi kaldes Mikro-kinesisk medicin Osmotherapy.

terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. og alle lægemidler fra naturen

så det er sikkert. Det kan udvide blodkarrene, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer, for at gøre fremskridt i blokerende renal fibrose, reparere beskadigede nyrer, reducerer nyrefunktionen nyttiggørelse, restaurering af den oprindelige struktur i nyrerne.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213