fredag den 18. september 2015

De billigste produkter er nyttige Beskyt nyrer

De billigste produkter er nyttige Beskyt nyrer
De billigste produkter er nyttige Beskyt nyrer

Hvidløg. Frisk hvidløg har en stærk anti-inflammatoriske egenskaber, er stadig muligt at sænke kolesterol, det er en af ​​de bedste udvalg af produkter gavner nyrerne. Hvidløg har en kraftig antioxidant. Bekræftet af undersøgelsen, maden anvendelig anticancer tid.

Grønkål, broccoli, blomkål og andre korsblomstrede grøntsager har fiber ernæring, vitamin C, vitamin K og andre vitaminer er gode nyrefunktion. I virkeligheden, i disse lavt kalium af grøntsager, nyttig beskytte nyre. I grønkål højt jernindhold og indeholdende β-caroten rige og calcium. Bedre beskyttende virkning af nyrerne.

Æg protein. Æggehvide indeholder de nødvendige flere vitaminer og mineraler, for at forbedre niveauet for sundhed i hele kroppen. Æggehvide har en masse protein, lavt kalium, lavt fosfor, jern, mange nyttige beskytte nyrerne og fastholde fremragende stand.

Olivenolie. undersøgelsen fundet, på nogle områder, udskiftes olivenolie i olie og andre spiselige olier, forekomsten af ​​hjertesygdomme, kræft, og nefropati er naturligvis lavt. Olivenolie indeholder rige antioxidanter hjælper modstå frie radikaler skade på kroppen, reducere inflammation af arterien.

Apple. Apple indeholder mange forbindelser, der hjælper kampen inflammation og lavt kalium, er ideelle godbidder beskytte nyrerne.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Quick Recovery!

Skype: yuexuan992

E-mail: asya.yue@mail.ru

WhatsApp: +86 18203204121