fredag den 25. september 2015

Hvordan man kan reducere kreatinin polycystisk nyresygdom?


Hvordan man kan reducere kreatinin polycystisk nyresygdom

Hvordan man kan reducere kreatinin polycystisk nyresygdom?

I flere tilfælde kan kreatinin holdes på et konstant niveau, kreatinin og andet affald kan filtreres gennem nyrerne. Fordi kompenserende renal magtfulde evne, hvis kreatinin ovenfor, da tabte halvdelen af ​​nyrefunktionen. I polycystisk nyresygdom, det reducerer kreatinin?

Polycystisk nyresygdom med høj kreatinin

Under normale forhold, den normale creatinin 0,6 til 1,2 mg / dl hos voksne mænd og 0,5-1,1 mg / dl hos voksne kvinder. Hvis kreatinin er meget mere end det normale niveau. Det betyder, at dine nyrer er blevet beskadiget. Når kreatinin øges til 5, hvis det er nødvendigt dialyse i nogle hospitaler.

For polycystisk nyresygdom, nyrefunktion tilbagegang hovedsagelig på grund af stigningen af ​​cyste. Som cyster voksende miljøbelastning nyrevæv også vil stige, hvilket fører til nyreskader. Hvis den fjerde fase kreatinin bør forberedes ved dialyse.

Hvordan man kan reducere kreatinin polycystisk nyresygdom?

Nyresygdom patienter polycystisk ønsker at reducere kreatinin, det vigtigste mål med behandlingen er at genoprette den beskadigede struktur af nyrerne og forbedre nyrefunktionen.

For det første, store cyster reduceret, hvilket reducerer trykket på nyrerne. Når trykket på nyrerne reduceres, vil det stoppe yderligere skade på nyrevæv.

For det andet reducerer det høje kreatinin bør tages til behandling, genvinding af nyrefunktionen. Hvis nyrerne fungerer korrekt, er de bedre i stand til at fjerne kroppen af ​​affald, vil høj kreatinin være mindre.

Men i vestlig medicin lægen ikke kan løse de problemer, nyrefunktionen falder i polycystisk nyresygdom. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan behandle polycystisk nyresygdom .. Dette kan hjælpe kroppen komme sig, stimulere selvhelbredende kræfter regenerering, hvilket reducerer den høje kreatinin.

På det aftalte tidspunkt at se en læge for at tjekke på en regelmæssig basis vil hjælpe dig med at blive fortrolig med deres fysiske tilstand, og bedre kontrol over patienten. Du kan kommunikere på ethvert tidspunkt med vores online læge eller mig, vi er glade for at hjælpe dig.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru