søndag den 27. september 2015

Spise en masse fisk og skaldyr kan føre til nyresvigt?


Spise en masse fisk og skaldyr kan føre til nyresvigt

Spise en masse fisk og skaldyr kan føre til nyresvigt?

Nyheden siger Shanghai hospitalet to patienter blev behandlet med rhabdomyolyse i træk for nylig. De spiste en masse af skaldyr for sygdommen. Så forårsaget akut nyresvigt og multiorgansvigt, og næsten dør.

Hvor stor en procentdel årsag muskel opløst hvis man spiser en masse af fisk og skaldyr? Og hvilken procentdel af årsagen nyresvigt? Specialisten sagde, at dette er et ekstremt tilfælde føre til en usund kost, skaldyr er ikke nødvendigvis en fejl.

Rhabdomyolyse er en sygdom afledt fra muskelceller, som frigiver giftige stoffer, der fører til nyreskader. Disse to patienter synes symptomer på rhabdomyolyse, har de meget alvorlige symptomer på sepsis infektion. Årsagen til sepsis er en stor mulighed for at mange sygdomsfremkaldende bakterier ind i blodbanen.

Apropos kropsfunktioner, kan sepsis infektion forårsage cellemembranen integritet rhabdomyosarcoma, myoglobin ud af mange celler i blodet fører myoglobin tubulær skade, kan det forårsage nyresvigt.

En fisk og skaldyr bragt nyresvigt?

Svaret er nej! Ringe mulighed anvendes til rengøring af rejer.

Du ved nyresvigt? Nyreinsufficiens - et syndrom af lidelser i nyrerne, hvilket fører til nedbrydning af vand, elektrolyt, nitrogen arter udveksling. Der er akut og kronisk nyresvigt.

En behandling i vores hospital er en mikro-kinesisk medicin Osmotherapy. Dette er en meget god behandling til patienter nefropati.

Normalt er du nødt til at styre mad og få spise fisk og skaldyr. Hvis du føler dig dårligt, er du sikker på at se en læge for at tjekke på en regelmæssig basis vil hjælpe dig med at blive fortrolig med deres fysiske tilstand, og bedre kontrol over patienten. Du kan kommunikere på ethvert tidspunkt med vores online læge eller mig, vi er glade for at hjælpe dig.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru