søndag den 27. september 2015

Patienter fjerde etape af kronisk nyresygdom kan leve hvor længe?


Patienter fjerde etape af kronisk nyresygdom kan leve hvor længe

Patienter fjerde etape af kronisk nyresygdom kan leve hvor længe?

Mange patienter med fjerde fase af kronisk nyresygdom og deres familier er bekymrede over dette spørgsmål. Alle patienter ønsker ikke at dø, vi forstår mentaliteten hos patienten, så den næste, vil vi præsentere dig i detaljer, at patienter med 4. etape af kronisk nyresygdom endelig være i stand til at leve længe.

4. kronisk nyresygdom det?

Kronisk nyresygdom baseret på den glomerulære filtrationshastighed er opdelt i fem trin, der er beskrevet 4. nyresygdom patientens tilstand forværret meget alvorlig periode. På dette stadium har den glomerulære filtrationshastighed faldet til 15 til 29 ml / min. På dette stadium, at størstedelen af ​​metabolitter og toksiner patienter ikke kan identificeres, vil blive indsamlet i kroppen og blod patientens skade forbundet med nyre celler.

der vil påvirke livet for patienter i det 4. etape af kronisk nyresygdom?

1. urea.

Urea kan ikke fuldt strømme ind i urinen, som det vil blive opsamlet i det menneskelige legeme. disse toksiner og andre stoffer vil påvirke de andre organer af publikum, såsom hjertet, og kan i høj grad påvirke patientens liv.

2. symptomerne.

Faktisk symptomerne på kronisk nyresygdom påvirker livet for flere patienter. såsom forhøjet blodtryk, rygsmerter og anæmi hvis de ikke behandles hurtigt, vil gøre tilstanden værre, forkorte livet for patienterne.

3. Diet.

Kost for livet 4. etape nyresygdom er afgørende.

patienter skal nøje kontrollere deres kost, spiser krydret mad forbud, støtter lavt fiber kost og en lav-fosfor og calcium, kalium og lavt indhold af natrium er høj i vitamin højt kalorieindhold kost. desuden bør overvåges dagligt vandindtag i fravær af ødem

Holdt ved 1000 ml per dag - 2.000 ml. at opretholde en god kost kan bremse forringelsen af ​​patientens tilstand, forlænge levetiden for patienterne.

4. Behandling.

Hensigtsmæssig og effektiv behandling kan ikke kun stoppe forværring af patientens at beskytte den resterende nyrefunktion hos patienter, det vil forlænge livet.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213