lørdag den 19. september 2015

Creatinin 700, Hvordan man kan reducere?


Creatinin 700, Hvordan man kan reducere

Creatinin 700, Hvordan man kan reducere?

Kreatinin er en muskel metabolitter i den menneskelige krop, kan værdien af ​​kreatinin være status for nyrerne, hvis din kreatinin værdi har nået mere end 700, betyder det, at du har en alvorlig nyreskade, trådte den fase af uræmi, kreatinin er så højt som kreatinin at reducere?

Øget kreatinin grund opsamling kreatinin i kroppen kan ikke udsendes, er, at nedsat nyrefunktion, så forårsager en stigning i kreatinin hovedårsagen.

Den mest almindelige metode er dialyse, kan dialyse sætte produktionen af ​​overskydende vand, toksiner og andre stoffer fra kroppen, dialyse er en alternativ metode til nyrerne, kan denne fremgangsmåde hurtigt at reducere niveauet af kreatinin, men hvis patienten begyndte dialyse, vil afhænge af dialyse, dialyse Det kan ikke gendanne nyrefunktionen, hvis det fortsætter, vil staten af ​​sygdommen forværres.

Derfor skal vi vælge den, der kan reducere høje niveauer af kreatinin og kan gendanne nyrefunktionen, her anbefaler vi mikro-kinesisk medicin Osmotherapy vores hospital.

Denne terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling til behandling af kronisk nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan udvide blodkarrene, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt i blokerende renal fibrose, reparere beskadigede nyrer, reducerer nyrefunktionen opsving funktion, med henblik på at genskabe den oprindelige struktur i nyrerne.

kreatinin 700, det vigtigste er at tage passende behandling, er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy et godt valg for dig. Ud over behandling end patienter bør også være mere opmærksomme på i deres daglige liv, til at ændre dårlige vaner, med en positiv og optimistisk holdning til ansigt hverdagen.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779