fredag den 25. september 2015

Hvad er den gennemsnitlige alder af patienter med polycystisk nyresygdom leve?


Hvad er den gennemsnitlige alder af patienter med polycystisk nyresygdom leve

Hvad er den gennemsnitlige alder af patienter med polycystisk nyresygdom leve?

Polycystisk nyresygdom er en arvelig nyresygdom. Hidtil har ingen effektiv behandling. Mange patienter polycystisk nyre ønsker at vide, at de stadig kan leve mange år.

Hvad er den gennemsnitlige alder af patienter polycystisk nyresygdom lever?

Det er et svært spørgsmål. Den forventede levealder varierer nyresygdom patienter polycystisk. Nogle patienter er døde af polycystisk nyresygdom, når de er unge. Og nogle patienter er stadig i live, når de er ældre. Du kan leve mange år, afhængigt af mange faktorer, såsom livsstil, behandling, komplikationer, etc. Så længe vi kontrollerer disse faktorer, kan vi leve længere.

Sådan forlænge levetiden af ​​vores polycystisk nyresygdom?

1, har en sund livsstil.

- Ernæring. Patienter bør nøje kontrollere deres kost, fastholde en lav fosfor, lav kalium, lavt saltindhold, lavt fedtindhold og højt vitaminer.

- Motion. Passende motion fremmer et godt helbred. Passende motion fremmer et godt helbred. Undgå langvarig kampagne for at forhindre brud af cyste.

- Må ikke ryge og drikke.

- Aktiv attitude, er det nyttigt at komme sig.

2, har regelmæssige check-ups.

Regelmæssig inspektion, vi ved, hvad vores fase af sygdommen, kan vi tage rettidig handling.

3, behandling af polycystisk nyresygdom.

- Drift dræning. Det kan lette presset på de nyre cyster, forbedre renal iskæmi. En del af nyrefunktionen kan genoprettes. Men du er nødt til at tage denne behandling så hurtigt som muligt. Hvis nefropati har udviklet sig til den afsluttende fase, er det ikke anbefales.

- Overvåg de komplikationer og symptomer. Dette kan forsinke nyreskader. Almindelige symptomer og komplikationer af hypertension, proteinuri, hæmaturi, infektion, rygsmerter osv

- Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Det kan hjælpe mange patienter. Terapien har vist sig at være effektive til mange indenlandske og udenlandske patienter. Desuden kinesisk medicin er en urt, den har færre bivirkninger. Hvis du er i en stabil tilstand, kan du forkæle dig selv hjemme med traditionel kinesisk medicin. Det er virkelig meget bekvemt.

Jeg håber, at denne artikel vil hjælpe dig. Og jeg tror, ​​at du kan leve et normalt fuldt liv, hvis du passe godt på dig selv.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru